StoryEditor

Kupón na letenku SA do Bruselu a Moskvy bude od 3. októbra v SR predávať Billa

30.09.2005, 17:41
Autor:
TASRTASR

Špeciálny kupón na rezerváciu spiatočnej letenky a. s. Slovenské Aerolínie (SA) do Bruselu a Moskvy bude od 3. do 16. októbra 2005 predávať najnovšie všetkých 87 prevádzok hypermarketu Billa na Slovensku.
Manažérka pre obchod a marketing SA Tatiana Jonáková dnes novinárov informovala, že tento kupón, platný na pravidelné lety od 17. októbra 2005 do 28. februára 2006, sa bude dať kúpiť len v predajniach Billa. Následne si cestujúci požadovaný let môže rezervovať na telefónnom čísle 02/4870 4870 a letenku vyzdvihnúť v kancelárii Austrian Airlines. Cestu do oboch uvedených destinácií musí majiteľ letenky absolvovať v stanovenom čase. Kupón a letenka sa nedajú stornovať. Povolený počet kupónov, ktorý sa dá v predajniach Billy zakúpiť, je neobmedzený. Do Bruselu, dodala Jonáková, SA lietajú desaťkrát týždenne a do Moskvy štyrikrát týždenne, pričom terajší letový poriadok pre obe destinácie nezmenia ani počas zimných mesiacov.
Tento nový distribučný kanál, prvý v strednej a východnej Európe (SVE), iniciovali SA. Do partnerského vzťahu vyzvali spoločnosť Billa, ktorá ako člen obchodnej skupiny Rewe aj prostredníctvom cestovných kancelárií operuje v Rakúsku i Nemecku. SA a Billa o tomto marketingovom nástroji uzatvorili dohodu.
"SA využívajú novú možnosť, ako byť bližšie k cestujúcim, ako byť bližšie k zákazníkom. Tento produkt je unikátny v celej SVE," uviedla Jonáková pre TASR. Podľa jej slov ide o novú marketingovú možnosť ako rozšíriť súčasné distribučné siete pre finálnych cestujúcich i klientov, ako im byť bližšie aj cez sieť supermarketov Billa, ktoré denne navštívi 150 000 až 160 000 zákazníkov. Spresnila, že voucher nie je viazaný iba na meno a môže byť darovaný aj ako darček k Vianociam.
Rakúska spoločnosť Billa, ktorá podniká na Slovensku od roku 1993, sa vyprofilovala na najvýznamnejší supermarket na slovenskom trhu, ktorý v roku 2004 vygeneroval tržby 10,2 miliardy Sk. V 87 predajniach zamestnáva v súčasnosti 2 800 osôb, pričom portfólio predajní už zahŕňa aj v lete kúpené prevádzky siete Delvita.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. máj 2024 17:06