StoryEditor

"S Esetom na čele, zlo ničíme vesele." Hrnko sa ostro pustil do Čaputovej

02.03.2019, 13:30
Autor:
lmlm
Podpredseda SNS píše, že Zuzanu Čaputovú vybrala nadnárodná firma a z neznámej dievčiny za tri týždne vyrobila produkt, ktorý chce už len potvrdiť vo voľbách.

Podpredseda SNS Anton Hrnko na sociálnej sieti útočil na prezidentskú kandidátku Zuzanu Čaputovú, ktorá je najväčšou favoritkou na víťazstvo v prezidentských voľbách.

Svoj status na Facebooku nazval "S Esetom na čele, zlo ničíme vesele."

Na kritiku Antona Hrnka Čaputová zareagovala v sobotu poobede, odkázala, že sa nebude zapájať do konfliktov.

"Tak, ako doteraz, nebudem sa zapájať do konfliktov a hádať sa ani s pánom Hrnkom, ani s nikým iným. Útoky chápem ako prejav strachu z množstva ľudí, ktorí sa spájajú proti nespravodlivosti a arogancii. Budem naďalej hovoriť pravdu, bez útokov, bez klamstiev. Prosím vás všetkých, nenechajme sa rozdeliť!" napísala prezidentská kandidátka.

Opäť o neznámej dievčine

Hrnko píše, že Čaputovú vybrala nadnárodná firma a z neznámej dievčiny za tri týždne vyrobila produkt, ktorý chce už len potvrdiť vo voľbách. Podobnú rétoriku použil v piatok aj šéf SNS Andrej Danko.

"Ako historika ma na celom produkte Esetu zaujalo najmä jej hlboké presvedčenie, že zlo je demokraticky zvolená a demokraticky moc vykonávajúca politická reprezentácia, ktorá vykonáva svoj mandát. Teda politicky nesúhlas okorenený rozsiahlou, ničím nepodloženou kampaňou je dôvod, aby som politického konkurenta vyhlásil za zlo a vyzval na jeho zničenie! Nuž silná káva," píše podpredseda národniarov.

​Hrnko tvrdí, že že jediné zlo, s ktorým je pripravená Čaputová bojovať, je odlišný politický názor. "Za tým účelom je schopná démonizovať strany dnešnej vládnej koalície a vyhlasovať ich za zlo! Nuž, ale to patrí už do iného politického režimu a s demokraciou to nemá nič spoločné," píše podpredseda SNS.

Hrnko sa zamýšľa nad zlom

Hrnko, ktorý je známy svojou kritikou politických rivalov sa ďalej zamýšľa, či je „Eset Made“ zárukou boja proti tomuto zlu? Práve Čaputová totiž v kampani hovorí, že chce bojovať proti zlu.

"Vidiac, kto sa okolo nej točí a ku komu sa hlási, musí s ľútosťou konštatovať, že nie. Práve naopak. Posledné vystúpenie jej straníckeho kolegu z Progresívneho Slovenska na moju adresu dáva jasné svedectvo, že je to strana, ktorá hľadá nepriateľa, ktorá šíri fóbiu proti konkrétnej európskej krajine," pokračuje poslanec.

"Zlodej kričí, chyťte zlodeja"

Podľa neho je to strana vojny a treba očakávať, že prezident z jej vôle bude nositeľom olivovej ratolesti, je neoprávnené.

Podpredseda SNS píše aj o vlastnom názore na zlo. A okrem Čaputovej nepriamo kritizuje aj šéfa Progresívneho Slovenska Ivana Štefunka.

"Jednotlivé režimy s ním bojujú raz úspešnejšie, inokedy menej úspešne. Ale predpokladať, že s ním bude bojovať strana bývalého protežanta SMER-u v oblasti využívania eurofondov a ktorého aféra s týmito fondmi sa len nedávno prevalila, je úplne scestné. V tomto prípade mi to skôr pripadá na to povestné: Zlodej kričí, chyťte zlodeja!"

01 - Modified: 2019-02-26 11:50:57 - Feat.: 0 - Title: "Čaputovej nie je nič sväté, Mistrík je hrdina." Ako reagujú politici na obrat vo voľbách 02 - Modified: 2019-03-01 17:21:50 - Feat.: 0 - Title: Prieskum: Čaputová by zvíťazila v druhom kole, porazila by Šefčoviča aj Harabina
01 - Modified: 2024-03-20 12:08:10 - Feat.: - Title: Prezidentka vystúpi pred prvým kolom s mimoriadnym príhovorom v RTVS 02 - Modified: 2024-03-07 10:06:09 - Feat.: - Title: Čaputová hovorila o útokoch na ženy vo verejnom živote. Potrebujeme nájsť riešenia, tvrdí Nicholsonová 03 - Modified: 2024-02-16 15:27:13 - Feat.: - Title: Smrť Alexeja Navaľného je tragicky predvídateľný výsledok, tvrdí Čaputová 04 - Modified: 2024-02-12 19:24:27 - Feat.: - Title: Fico vyzýva Čaputovú na návrh dlhšej premlčacej doby pri iných trestných činoch 05 - Modified: 2024-01-29 19:31:41 - Feat.: - Title: S Kanadou sme blízkymi partnermi a spojencami, tvrdí Čaputová. Vidí priestor na prehĺbenie spolupráce
menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
20. apríl 2024 05:12