StoryEditor

Šiesta tenistka sveta príde na Slovensko

14.06.2007, 00:00
Autor:
SITASITA

Srbská tenistka Ana Ivanovičová, momentálne šiesta vo svetovom rebríčku, potvrdila svoju účasť na blížiacom sa stretnutí o účasť v druhej svetovej skupine Pohára federácie 2008 medzi Slovenskom a Srbskom. To sa uskutoční 14. -- 15. júla na tvrdom povrchu v košickej Steel Aréne.
"Po Wimbledone budem hrať v Pohári federácie proti Slovensku. Bolo to ľahké rozhodovanie sa! Vynechala som v tejto súťaži len jedno kolo, pretože to neladilo s mojimi plánmi. Som nadšená. Myslím si totiž, že ja spolu s Jelenou máme veľkú šancu dostať sa ďaleko. Veľmi túžime prebojovať sa do svetovej skupiny," povedala 19-ročná kráska.
19-ročná rodáčka z Belehradu na ceste do sobotňajšieho finále dvojhry na druhom grandslamovom podujatí sezóny vo francúzskej metropole zdolala trojku žrebu Svetlanu Kuznecovovú i druhú nasadenú, ďalšiu Rusku Mariu Šarapovovú. Srbská jednotka Jelena Jankovičová, s ktorou má Ivanovičová dlhodobo chladný vzťah, sa pri Boulonskom lesíku prebojovala do semifinále a stala sa k 11. júnu trojkou svetového renkingu. Srbky sa do fedcupovej baráže dostali zdola ako víťazky aprílového turnaja I. skupiny euroafricej zóny v Plovdive, kde Ivanovičová absentovala
.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. máj 2024 04:32