StoryEditor

Zvolen zvíťazil v Poprade

27.09.2006, 00:00
Hokejisti Zvolena nastúpili po nepresvedčivých výsledkoch v 7. kole najvyššej slovenskej súťaže v Poprade v úlohe outsidera. Zverenci trénera Ladislava Svozila však podali výborný výkon a zvíťazili 4:2.

BRATISLAVA -- Hokejisti Zvolena nastúpili po nepresvedčivých výsledkoch v 7. kole najvyššej slovenskej súťaže v Poprade v úlohe outsidera. Zverenci trénera Ladislava Svozila však podali výborný výkon a zvíťazili 4:2. Strelecky sa prebudil najmä útočník Tomáš Škvaridlo, ktorý zaznamenal dva góly. Po bezgólovej prvej tretine sa domáci dostali do vedenia zásluhou slovenského reprezentanta Ľuboša Bartečka. V priebehu dvoch minút však dvoma gólmi otočili priebeh stretnutia. V záverečnej tretine Poprad vyrovnal v 52. minúte, lenže v tej istej minúte dostal hostí opäť do vedenia Škvaridlo. V poslednej minúte Cibuľa už iba spečatil druhé víťazstvo Popradčanov v tejto sezóne.
V šlágri kola líder tabuľky Slovan privítal na svojom štadióne druhý Trenčín. Bratislavčania zvíťazili 4:3 a upevnili si prvé miesto v extralige. Obidva tímy previedli výkony vysokej úrovne a zápas mal dramatický náboj. V Bratislave obe mužstvá vytvorili tohtosezónny extraligový rekord, keď hlavný rozhodca Daniel Konc musel udeliť až 159 trestných minút.
ĽUBOMÍR MACEK

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
17. máj 2024 11:09