StoryEditor

Futbalisti CZ Belehrad zverejnili video, kde sa čudujú nad kvalitou trávnika. Bojujeme s plesňou, odkazuje Trnava

14.08.2018, 14:16
Autor:
lmlm
Trávnik v Trnave je v zlom stave. Dôvodom je fakt, že polovica trávnika chytila dvojitú pleseň.

Futbalisti Spartaka Trnava čelia ďalšej blamáži kvôli zlému trávniku na štadióne City Arena. Pri zápase Trnavy proti Legii Varšava boli viacerí hráči od zelenej farby kvôli tomu, že trávnik spálil slnko a tie časti boli premaľované.

Teraz futbalisti CZ Belehrad zverejnili pred odvetným zápasom predkola Ligy majstrov na sociálnej sieti video, na ktorom je vidieť trávnik na štadióne v katastrofálnom stave.

Pleseň na trávniku

Tentokrát je dôvodom fakt, že polovica trávnika chytila dvojitú pleseň. Nad stavom trávnika krútili hlavami nielen samotní hráči, ale aj tréner CZ Belehrad Vladan Milojevič. "Trávnik je v zlom stave, nič s tým však neurobíme."

"Veľmi nás to mrzí a všetkým fanúšikom sa ospravedlňujeme. Pritom ešte pred tromi týždňami sme mali jeden z najlepších trávnikov. Pri nočnom polievaní trávnika sa stalo, že sme chytili dvojitú pleseň. Bude to trvať niekoľko týždňov, kým sa trávnik dostane do pôvodného stavu. Bohužiaľ treba si uvedomiť, že v takýchto horúčavách tráva jednoducho nerastie," vysvetlil pre HNonline.sk športovo technický riaditeľ City arény Branislav Kriška.

Odkaz pre kritikov

Ten doplnil, že trávnik je však v technicky vyhovujúcom stave, čo potvrdila aj komisia pred zápasom. "Jediné, v čom sme neprešli pri testoch je estetická stránka trávnika," doplnil Kriška. Riaditeľ CIty arény zároveň reagoval aj na kritiku fanúšikov.

"Toto nie je plocha, akú máte pri rodinnom dome. Zrazu máme v Trnave tisíce záhradkárov, ktorí nám píšu, že ich trávnik na záhradke je vo výbornom stave," uzavrel Kriška. Srbský tím celú situáciu chápe, niečo podobné sa stalo pred rokom na trávniku ich konkurenta Partizanu Belehrad.

01 - Modified: 2024-05-02 12:09:23 - Feat.: - Title: Víťaz, čo pláva neoblomne proti prúdu a zostáva verný svojej filozofii. Fiľov klub je európsky unikát 02 - Modified: 2024-05-01 15:09:07 - Feat.: - Title: Slovenský pohár ovládli futbalisti Ružomberka. Získali druhú trofej 03 - Modified: 2024-05-01 12:28:57 - Feat.: - Title: Hancko od leta v svetovom veľkoklube? Možno, ale nový kouč si nemôže len diktovať mená posíl, varuje odborník 04 - Modified: 2024-04-27 08:51:46 - Feat.: - Title: Liverpool sa dohodol s trénerom Slotom, na lavičke nahradí Kloppa 05 - Modified: 2024-04-16 16:51:58 - Feat.: - Title: Slovan hľadá novú jednotku. Belasí potrebujú brankára aspoň na tri sezóny. Borjana však fanúšikovia „žrali“
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 19:50