StoryEditor

V pobočke Simplea vám ponúkame to najlepšie z finančného trhu

12.10.2023, 00:00

Spoločnosť Simplea priniesla na Slovensko úplne nový koncept služieb v oblasti finančného plánovania. Franšízové pobočky má vo viacerých mestách, v Bratislave sú štyri a postupne pribudne ďalších šesť. Dnes vám predstavíme Simplea.point v Karlovej Vsi, ktorú vedie franšízantka JANA POČAROVSKÁ.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Simplea a spravodajským portálom Peniaze.sk

Simplea sa prezentuje ako dokonalá finančná služba. V čom je iná?

Rozdiel je najmä v tom, že naša služba je komplexná. To znamená, že finančnú situáciu klienta riešime vo všetkých súvislostiach. Analyzujeme jeho záväzky, plány a potreby a potom navrhneme tie najlepšie produktové riešenia.

Potrebujeme sa však radiť vo financiách?

Tušíte, koľko je na finančnom trhu produktov a ako ich využiť čo najvýhodnejšie? Podľa štatistík človek za svoj život využije približne 70 produktov – účet, kreditku, hypotéku, poistenie a podobne, no je ich viac ako štyritisíc. Inými slovami – 70-krát si vyberá z tisícov možností. Pravdepodobnosť, že si vyberie správne, je extrémne nízka. Zato my v Simplea.point sme profesionáli, ktorí sa dlhodobo venujeme financiám, ja konkrétne trinásty rok. Stále sa zdokonaľujeme vo finančnom plánovaní, dostávame nové a nové informácie, aby sme klientovi vedeli vybrať najvýhodnejšie produkty.

 

 

Investujte a ochráňte svoje peniaze pred infláciou.

 

O aké produkty je najväčší záujem?

Aktuálna doba praje investíciám. Ľudia si uvedomujú, že ak nebudú mať peniaze uložené správne, nenechajú ich tzv. „pracovať“, tak veľmi často postupne strácajú hodnotu. Pri dnešnej miere inflácie to platí viac ako kedykoľvek predtým. Riešenia, ktoré prinášame, nie sú o tom, že vybavíme jednu konkrétnu požiadavku klienta, napríklad hypotéku, ale vždy jeho finančnú situáciu riešime komplexne, od záväzkov po investície, všetko spolu súvisí a zvolené produktové riešenie to musí zohľadňovať. Jeho situáciu riešime zároveň spôsobom, ktorý je preňho zrozumiteľný.

image

Jana Počarovská

Simplea

Situácia klienta sa však môže časom zmeniť. Rátate s tým?

Aj v tomto je Simplea výnimočná, pretože stavia na dlhodobej starostlivosti o klienta, podpisom zmluvy sa naša spolupráca iba začína. Minimálne raz za rok – rok a pol sa s klientom opäť stretávame, analyzujeme zmeny jeho životnej a finančnej situácie a finančný plán upravíme tak, aby najlepšie spĺňal jeho súčasné očakávania.

Koho stretneme na vašej pobočke?

Skúsených profesionálov, ktorí majú všetky certifikácie Národnej banky Slovenska. Mojím cieľom je postarať sa tak o spokojnosť klientov, ako aj o spokojnosť zamestnancov, či už vytvorením príjemného prostredia, nadštandardným ohodnotením, alebo príťažlivým kariérnym plánom. Aktuálne máme otvorené ešte dve pozície, preto sa radi stretneme s novými zaujímavými adeptmi.

 

menuLevel = 2, menuRoute = prakticke-hn/poradenstvo, menuAlias = poradenstvo, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
02. máj 2024 03:59