StoryEditor

Táto dizajnová tvárnica je slovenský unikát. Vyzerá ako mramor, pritom je oveľa lacnejšia

06.06.2023, 00:00

Je ideálna na stavbu bytových i nebytových priestorov, nezateplených skladov, garáží, hál, plotov či bazénov.

Trh s tvárnicami ponúka širokú škálu produktov rôznych veľkostí, tvarov a farieb. Slovenská firma Proficon ale predstavila revolučnú tvárnicu z vysokokvalitného pohľadového betónu, ktorá stavbu nielen zefektívni a zlacní, ale aj skrášli.

image
Proficon

Čím jem táto tvárnica výnimočná?

Revolučná dizajnová tvárnica z dielne Proficonu je ideálna na takmer akúkoľvek stavbu. Je totiž vyrobená z prvotriedneho vysokokvalitného pohľadového betónu, ktorého povrchová úprava pripomína mramor. Vďaka tomu bude vaša stavba, či už je to bytový alebo nebytový priestor, vo finále vyzerať skvelo. A to aj bez potreby dokončovacích prác.

Nie je potrebný žiadny penetračný náter, použitie lepidla, výstužnej siete, nanášanie omietky či farby. Tvárnica využíva trend v modernej architektúre, ktorý sa nebojí ukázať nezakryté betónové plochy, či už v exteriéri, alebo interiéri. Vďaka tomu vám ušetrí nemalé finančné prostriedky na materiál a množstvo času dokončovacími prácami.

image
Proficon

Na dizajnovej tvárnici oceníte aj prácu a manipuláciu s ňou. Pri stavbe môžete použiť jednoduchú suchú montáž bez využitia debnenia, pričom tvárnicu môžete upraviť vŕtaním, sekaním či frézovaním.

Proficon ju aktuálne ponúka v dvoch farebných prevedeniach: v bielej a sivej. Presné rozmery, cenu a kontakt nájdete na ich webových stránkach.

image
Proficon
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 17:18