StoryEditor

OBALNET.cz – Kráľovstvo obalov vstupuje na slovenský trh

02.09.2022, 00:00

Na slovenský trh vstupuje český veľkoobchodný e-shop OBALNET – Kráľovstvo obalov. Vo svojom sortimente sa zameriava najmä na obalové materiály, nechýba však ani široká ponuka drogistických a kancelárskych potrieb aj pre bežných užívateľov.

Či už nakupujete obalový materiál a ostatný tovar pre veľkú firmu, drobné podnikanie, alebo v malom množstve pre potreby kancelárií a bežných domácností, v e-shope OBALNET.sk si isto vyberiete. Vďaka veľkým skladovým zásobám umožňuje Kráľovstvo obalov rýchle vykrytie objednávok aj väčšieho objemu.

image
OBALNET.sk

Množstvové zľavy a paletová doprava

Užívateľsky prívetivé usporiadanie e-shopu zvyšuje komfort pri nákupe. V rámci modernizácie bola jednoduchá orientácia a pestrá ponuka tovaru za skvelé ceny doplnená rýchlejšou expedíciou, množstvovými zľavami, vernostným programom a tiež modulom paletovej dopravy pre väčšie nákupy. Zaobstaranie krabíc, etikiet, fólií či lepiacich pások v ľubovoľnom množstve a vyhotovenie nikdy nebolo jednoduchšie.

V e-shope OBALNET.sk nájdete nielen všetky obalové materiály, bublinkové aj plastové obálky, krabice či lepenky, ale aj všetky ďalšie artikle potrebné na balenie tovaru, ako sú výplňové materiály, flo-paky, hrany, lepenky, lepiace pásky. Online obchod je zároveň obohatený o nové, inovatívne produkty, ako napríklad praktické krabice so samozatváracím dnom.

Zodpovedný prístup k svetu aj podnikaniu

Vedenie e-shopu OBALNET.sk si je vedomé svojej spoločenskej zodpovednosti, preto zamestnáva osoby so sťaženou pracovnou schopnosťou. Spoločnosť predchádza pravidelnou kvartálnou kontrolou o bezdlžnosti a ďalšími kontrolami vykonávanými zdravotnými poisťovňami, Českou správou sociálneho zabezpečenia (OSSZ), Finančným úradom (FÚ) aj colnou správou.

Pretože je bezpečné pracovné prostredie neoddeliteľnou súčasťou podnikania, samozrejmosťou sú tiež pravidelné kontroly Bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a Požiarnej ochrany (PO). Spoločnosť taktiež myslí na životné prostredie, preto je zapojená do systému EKO-KOM pre zber a recykláciu obalových odpadov.

image
OBALNET.sk

Po Slovensku je v pláne aj Maďarsko

Len čo si Kráľovstvo obalov vybudovalo dostatočné meno na českom trhu, rozhodlo sa expandovať do zahraničia. Momentálne sa predstavuje na Slovensku a následne sa chystá presadiť aj na maďarskom trhu. V budúcnosti firma predpokladá rozšírenie vlastnej výroby, aby zvládla pružne reagovať na dopyt, a mohla tak ponúkať aj vlastný sortiment tovaru.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 17:01