StoryEditor

Bývanie s vlastnou zeleňou, len pár krokov od lesa

22.06.2022, 00:00

Radi grilujete, užívate si pohodu s priateľmi a rodinou? Prečo si nespraviť rodinnú grilovačku priamo doma? Napríklad vo vašom novom bývaní v projekte Zelené Záluhy. Byty s predzáhradkami sú pripravené pre vás.

Projekt Zelené Záluhy vzniká na Hanulovej ulici na rozhraní už zabývaných a veľmi obľúbených bratislavských mestských častí Dúbravka a Karlova Ves v časti zvanej Záluhy. V bytovom dome už vzniká 76 presvetlených bytov, s oknami so zníženým parapetom a krásnym výhľadom na okolitú zeleň s parkovou úpravou.

Projekt ponúka jedno až štvorizbové byty v sedempodlažnom bytovom dome s lodžiami, terasami a zelenými predzáhradkami. Ich veľkosť umožňuje nielen posedenie vo vlastnej záhrade, ale aj grilovanie, či relax v podobe sadenia a pestovania byliniek, vlastnej zeleniny, prípadne ako výbeh pre vášho domáceho miláčika. Alebo dáte prednosť poháru dobrého vína pri západe slnka v pohodlnej záhradnej hojdačke? Toto všetko sa vám naskytá priamo v Dúbravke, v dopravnej dostupnosti do mesta bez toho, aby ste za svojim vysnívaným relaxom vo vlastnej záhrade museli denne absolvovať desiatky minút v zápche.

image
Jaduro

Výstavba pokračuje podľa plánu

Byty v projekte Zelené Záluhy budú hotové už budúci rok. Preto sa môžete tešiť zo svojho čerstvo nasadeného trávnika už koncom leta 2023. Obrovskou výhodou projektu je jeho komorné prostredie. S podobným typom bývania už spoločnosť Devecorp skúsenosti má, a to v podobe úspešne zrealizovaného a vypredaného projektu bytového domu Budyšínska v mestskej časti Bratislava- Nové Mesto. Zelené Záluhy v Dúbravke ponúkajú moderné a kvalitné rodinné bývanie v kľudnej lokalite. Pred bytovým domom nebude chýbať park s detským ihriskom, lavičkami, chodníčkami a zeleňou.

Autorom architektonického návrhu je renomovaný ateliér šujan_stassel, v ktorého portfóliu je viacero ocenených bytových domov a rezidenčných súborov.

Byty staviame vo vysokom štandarde, pričom sú v cene zahrnuté aj nadštandardné prvky ako exteriérové tienenie, sieťky na okná a predpríprava na chladenie, za čo si bežne v iných projektoch treba priplácať.

image
Jaduro

Nechýba ani dostatok parkovacích státí, a to na dvoch podzemných podlažiach priamo pod bytovým domom. Priestor pre uskladnenie bicyklov zas ponúknu murované pivničné kobky na prízemí.

Obľúbená lokalita

Záluhy sú vyhľadávanou športovo-rekreačnou lokalitou s mnohými športoviskami a voľnočasovými areálmi, ako napríklad kúpalisko Rosnička či zimný štadión, ktorý sa využíva aj na verejné korčuľovanie. V okolí nechýbajú ani pešie a cyklistické chodníčky, ktoré vedú až na vrchol Devínskej Kobyly s čoraz obľúbenejšou vyhliadkovou vežou. V pešej dostupnosti je tiež kompletná občianska vybavenosť. Projekt sa nachádza pri križovatke ulíc M. Sch. Trnavského a Harmincovej, čo zabezpečuje obyvateľom dobrú dopravnú dostupnosť do mesta aj napojenie na diaľnicu. Tí ocenia aj bezprostrednú blízkosť zrekonštruovanej električkovej trate a autobusových liniek. Zelené Záluhy sú projektom, ktorý ponúka symbiózu medzi mestským prostredím s pokojom zelene všade vôkol. Aktuálne dostupné byty v tomto projekte nájdete na webovej stránke www.zelenezaluhy.sk.

image
Jaduro

Devecorp, s.r.o.

Spoločnosť Devecorp vznikla v roku 2016 spojením odborníkov z oblasti stavebného developmentu, financií a práva. Svoje dlhoročné skúsenosti vložila do nových projektov z oblasti bytovej výstavby, administratívy či výrobných areálov. Realizuje cenovo dostupné, kvalitné bývanie v zaujímavých lokalitách, ako aj moderné, technologicky vyspelé skladovo-prevádzkové a administratívne priestory.

PROJEKTY DEVECORP

Rezidencia Budyšínska

Rezidencia Budyšínska sa nachádza v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Nové Mesto – Tehelné pole, v rámci ktorej je citlivo zasadená do štvrti bohatej na zeleň a populárne športoviská. V projekte je dnes už dokončených 28 bytových jednotiek a apartmánov rôznych veľkostí a izbovosti.

Sídlo DPD Group

Logistické centrum francúzskej spoločnosti DPD je jednou z mála podobných investícií realizovaných v súčasnosti v Slovenskej republike. Areál je realizovaný na mieru zákazníka. Projekt je situovaný na bratislavskom diaľničnom okruhu v priamom dotyku s bratislavským letiskom.

Prevádzkový areál Polianky

Prevádzkový areál Polianky sa nachádza v bratislavskej mestskej časti Dúbravka v lokalite Polianky. Na hektárovom pozemku sú umiestnené prevádzkovo-skladové priestory o výmere 5500 m2 vrátane 180 parkovacích státí.

Bytový dom Zelené Záluhy

Projekt Zelené Záluhy vzniká na Hanulovej ulici na rozhraní zabývaných bratislavských mestských častí Dúbravka a Karlova Ves v časti zvanej Záluhy Projekt. V prvej etape prinesie 76 bytov.

image
Jaduro

Bytový projekt Zelené Záluhy

Projekt Zelené Záluhy vzniká na Hanulovej ulici na rozhraní zabývaných bratislavských mestských častí Dúbravka a Karlova Ves v časti zvanej Záluhy. V prvej etape prinesie 76 bytov. Autorom architektonického návrhu je renomovaný ateliér šujan_stassel, v ktorého portfóliu je viacero ocenených bytových domov a rezidenčných súborov. Projekt Zelené Záluhy ponúkne komfortné bývanie v kvalitne dispozične riešených jedno - až štvorizbových bytoch v sedempodlažnom bytovom dome s lodžiami, terasami a zelenými predzáhradkami. Dostatočne presvetlené a preslnené byty, s oknami obytných miestností so zníženým parapetom, majú výhľad na zeleň s parkovou úpravou. Svojim budúcim obyvateľom Zelené Záluhy ponúkajú moderné a kvalitné rodinné bývanie v kľudnej lokalite. Súčasťou areálu bude parkovo upravené okolie s detským ihriskom a oddychovou zónou.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 01:29