StoryEditor

Priscilla odkazuje Sulíkovi: Skús krvácať sedem dní v mesiaci, potom hovor, že ženy majú najľahší život

Rastislav Orth09.11.2023., 12:00h

Priscilla Versluis, talentovaná barberka a účastníčka reality šou Ruža pre nevestu, sa už čoskoro postaví do ringu Fight Night Challenge s Terezou Kosecovou. „Strašne sa mi páči prekonávať samú seba. Dokazovať sebe aj svojmu okoliu, že mám na to. Veľa ľudí ma v živote podceňovalo. Vždy som chcela ukázať, že na to mám,“ hovorí.

Lajkuj Brainee.sk na

„Mentálne som nastavená tak, že mi je jedno, kto si čo o mne myslí. Aj keby som prehrala, čo si nemyslím, poviem si, že ok a idem ďalej,“ hovorí okrem iného v rozhovore pre Brainee. Napriek instagramovým spoluprácam sa živí najmä ako barberka. „Keď sa chlapi prídu ku mne ostrihať, väčšinou si zanadávajú a posťažujú sa na manželky a frajerky. Ja si ich rada vypočujem, zaujíma ich môj ženský pohľad na vec,“ smeje sa. Ako vyzerá práca barberky, čo si odniesla z účinkovania v reality šou, a čo obsahuje príprava na zápas vo Fight Night Challenge, nám povedala v štúdiu.

Ako sa cítiš po účinkovaní v reality šou, zmenil sa nejak zábratne tvoj život?

Jasné, dalo mi to nejaké plusy do života. Napríklad možnosti spoluprác cez Instagram. Ale nie je to o veľkých zárobkoch, nie je to moja priorita venovať sa Instagramu a robiť zo seba influencerku. Skôr som to využila vo svoj prospech. Otvorili sme Barbershop. V tomto smere mi to dosť pomohlo a nakoplo ma to.

Išla by si do takéhoto projektu opäť, ak by bola možnosť?

Takýto projekt už asi nie. Skôr niečo dobrodružnejšie. Bavia ma životné výzvy.

Poďme teraz ale na inú tému. Ty a Tereza Kosecová si už čoskoro zmeriate sily v súboji Fight Night Challenge. Z Ruže pre Nevestu rovno do ringu. Je to pre teba výzva?

Neberiem to ako nejakú obrovskú výzvu. Ja sa hlavne na to teším. Strašne na to nadávam, keď mám tréningy. To je taká neskutočná makačka, celá tá príprava.

image

Druhá sezóna CS:GO ligy Y-Games PRO Series spoznala svojho majstra! Víťazná trofej putuje do Nemecka

Ako vnímaš Terezu, veríš si na víťazstvo?

Jasné, že si verím. Moja výhoda je, že som malinká. Veľa robí aj psychika a celkové nastavenie. Ja som si zažila už veľa rôznych situácií. Mentálne som nastavená tak, že mám ľudí u ri*i. Je mi jedno, kto si čo o mne myslí. Ona to má skôr opačne. To bude asi jej slabšia stránka. Ja aj keby som prehrala, čo si nemyslím, že sa stane, tak si poviem: Ok, stalo sa, bohužiaľ a idem ďalej.

Ako vyzerá taká príprava na zápas? Čo si musela vo svojom bežnom živote zmeniť, čoho si sa musela vzdať, prípadne obmedziť?

Musím spĺňať aj váhový limit, čiže 5 kíl išlo dole. To znamená samozrejme upraviť stravu, čiže žiadne sladkosti. Abstinujem asi štyri mesiace, prestala som totálne fajčiť. Musela som to obmedziť, aby som ten zápas udýchala. Nechodím von po nociach, nechodím sa zabávať, nechodím nikde. Žijem život robota a tréningov. Musíš sa na to nastaviť psychicky, fyzicky, váhovo, strava, alkohol musíš vylúčiť. Poriadne som zamakala.

Filip Sulík povedal pre Refresher, že „ženy majú najľahší život na svete“. Čo by si ľuďom s takýmto názorom odkázala?

Nech skúsia krvácať sedem dní v týždni, porodiť dieťa, mať všetky mindráky a počúvať aj tie chlapské mindráky, potom by zmenili názor, že to nie je také ľahké byť žena. Od žien sa očakáva veľmi veľa vecí, ktoré máme spĺňať. Ale ty vlastne nemusíš nič. To sú veci z doby kamennej. Každý má svoj vlastný život a každý si môže robiť čo chce.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 09:58