StoryEditor

Hejteri sa skrývajú za falošné účty, je to trápne. Poznámky typu: Ďalší radiátor na Farme? Nájdite si niečo iné, odkazuje Dano Kňažík

Rastislav Orth23.10.2023., 11:30h

Daniel Kňažík pracuje v korporáte. Psychickú prácu si kompenzuje tou fyzickou. Môj mozog ide na plné obrátky, teší ma, keď mám veľa práce a nestíham, hovorí bývalý účastník Farmy.

Lajkuj Brainee.sk na

25 ročný chalan, ktorý sa na nič nehrá a užíva si život plnými dúškami. Som aký som, nemám čo skrývať, v pohode som sa pred kamerami aj namaľoval. Ako to vyzerá v takom veľkom televíznom projekte akým je reality šou Farma? S čím tam Dano bojoval najviac a ako vyzerá jeho bežný pracovný deň? Na tieto a mnohé iné otázky odpovedal v rozhovore pre Brainee.

Ako vnímalo tvoje blízko okolie, keď si sa rozhodol ísť do pomerne kontroverznej reality šou?

S rodičmi sa veľmi nerozprávame, takže bolo to skôr pre nich také prekvapenie. V podstate to brali všetci úplne v pohode. Dokonca mi moja mamka povedala, keď som vypadol, že jej to bolo ľúto a poplakala si.

Čo sa deje na Farme, keď sa vypnú kamery? Menia sa ľudia nejak povahovo?

Kamery vlastne bežia 24 hodín denne, čiže nemáš ani reálne priestor sa tam zmeniť. V podstate ich v krátkom čase prestaneš vnímať úplne. Je to tam veľmi prirodzené, organické a naozaj sme sa tam všetci cítili pohodlne. Nikto vás nevyrušuje, akurát zvieratá vás vyrušujú.

image

Slávny herec čelí obvineniam zo znásilnenia. Exmanžel Katy Perry tvrdí, že ide o sprisahanie médií

Tvoje sociálne siete a účinkovanie v šou - čo to s nimi urobilo?

Vieš čo, dokopy nič. Pribudli mi hlavne fanúšičky. Zistil som, ako to funguje na sociálnych sieťach. Ak nie si mladá, príťažlivá žena, tak ti followeri veľmi nestúpnu. Na jednej strane som tam bol krátko, na strane druhej som zistil, že nie som atraktívny na čísla.

Dano, aké máš skúsenosti s hejtermi, sú vôbec nejakí?

Samozrejme, je ich zopár. Väčšinou sú to anonymné profily. Sú to ľudia, ktorí sa skrývajú za falošné účty. Je to dosť trápne. Nemajú ani nejaké nadávky, čo by mi povedali. Správy typu: ďalší radiátor na farme a tak podobne, nájdite si aspoň niečo kreatívnejšie. S jedným hejterom som sa reálne rozprával. Naozaj sme mali diskusiu o tom, prečo jeho názor nie je správny. Nakoniec som zistil, že je to dieťa asi 15-ročné a povedal som si, že on sa z toho ešte dostane. Väčšinou ide o mladých zatrpknutých ľudí, ktorí proste tvrdia, že queer ľudia sú zlí. Sú to ľudia, ktorí nemajú obzor. Väčšinou im poprajem skoré uzdravenie. Naopak naživo, keď ma ľudia oslovujú, tak je to iba podpora, to ma úprimne teší.

Ako vyzerá tvoj bežný deň?

Ja milujem hniť. Robím v korporáte. Ráno vstanem, umyjem si zuby, ťukám si do laptopu. Najviac ma motivuje mesiac december, kedy mi prichádza jeden mail za druhým a nestíham, toto ma hrozne baví. Nemám potom problém makať dlhšie, baví ma tá nálož práce. Popri tom ešte pracujem v gastre. Potrebujem sa vyžiť aj sociálne. Treba to občerstviť a mať aj inú sociálnu variáciu.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 05:25