Seriál The OfficeNBC
StoryEditor

Tvorcovia americkej verzie The Office chystajú pokračovanie. Uvidíme návrat niektorej z milovaných postáv?

Miroslav Kamody09.05.2024., 15:30h

Milovaný seriál sa vráti s pokračovaním. Opustíme však Scranton a zamierime na stredozápad do upadajúcej redakcie.

Lajkuj Brainee.sk na

Americká verzia seriálu The Office patrí k najpopulárnejším a divácky najobľúbenejším humorným seriálom všetkých čias. Od premiéry záverečnej časti ubehlo už viac ako 10 rokov, a aj preto je najvyšší čas na návrat do tohto sveta. Ako však informuje portál Nerdist, ani zďaleka nebude taký, ako by si fanúšikovia priali.

Už máme oficiálne potvrdené, že televízna sieť Peacock si objednala spinoff seriálu The Office. Ten však nebude pokračovaním v priamom zmysle slova. Pôjde totiž o nový mockumentálny seriál s novým hereckým obsadením, ktorý sa však odohráva v rovnakom vesmíre.

image

Jeho humor je tak ďaleko za čiarou, že sa na ňom smeje úplne každý. Komik Ricky Gervais je továrňou na smiech aj peniaze

Štáb je späť

„Dokumentárny štáb, ktorý zvečnil scrantonskú pobočku Dunder Mifflin, hľadá novú tému, keď objaví umierajúce historické stredozápadné noviny a vydavateľa, ktorý sa ich snaží oživiť dobrovoľnými reportérmi,” znie oficiálna synopsa.

Nevrátia sa teda staré známe postavy, ale len fiktívny štáb, ktorý chce zopakovať úspech zo Scrantonu. Aj keď fanúšikovia, ktorí si priali návrat Michaela, Jima, Pam či Dwighta, zrejme zostanú sklamaní, ide o vynikajúcu voľbu. Pôvodný seriál takto zostane nedotknutý a nehrozí riziko, že by návrat starých postáv zničil jeho odkaz.

„Je to už viac ako desať rokov, čo sa na NBC vysielala posledná epizóda The Office a uznávaný komediálny seriál si naďalej získava na popularite a na Peacock si buduje nové generácie fanúšikov. V spolupráci s Universal Television a pod vedením kreatívneho tímu Grega Danielsa a Michaela Komana tento nový seriál odohrávajúci sa vo vesmíre Dunder Mifflin predstavuje nové obsadenie postáv v sviežom prostredí zrelom na komediálne rozprávanie: denná tlač,“ povedala Lisa Katz, prezidentka NBC Universal Entertainment.

Pôvodný tvorca a prvé herecká mená

Nový seriál tak budú mať na starosti Greg Daniels, pôvodný tvorca americkej verzie The Office, a Michael Korman. Prvými členmi hereckého obsadenia je Domhnall Gleeson (Star Wars, Ex Machina, seriál Pacient) a Sabrina Impacciatore (seriál The White Lotus).

image

BAZINGA! Skvelá správa pre fanúšikov Teórie veľkého tresku. Sheldon a Amy sa oficiálne vracajú, uvidíš ich už čoskoro

Nateraz však nie je známe, aké postavy stvárnia. Pokiaľ však budeme mať o seriálovom projekte nové informácie, radi sa s tebou o ne podelíme.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. máj 2024 11:02