Najlepšie vianočné epizódy obľúbených seriálovFreepik/DCStudio
StoryEditor

Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov

Miroslav Kamody21.12.2023., 08:00h

Spojenie Vianoc a obľúbených seriálov je to pravé orechové, ako si poriadne spríjemniť tohtoročné sviatky.

Lajkuj Brainee.sk na

Vianoce sú tu, a preto je ten najvyšší čas poriadne sa naladiť na sviatočnú atmosféru. Vybrali sme pre teba zoznam najlepších vianočných epizód obľúbených seriálov, ktoré sme si v priebehu rokov zamilovali. Ktorému dáš šancu ty?

Priatelia - O Vianočnom pásavcovi (7. séria, 10. epizóda)

Seriál Priatelia nestráca na popularite ani po rokoch. Aj keď nám priniesol množstvo skvelých vianočných epizód, medzi tie najpamätnejšie patrí práve táto, kde sa Ross neúspešne snaží v kostýme pásavca vysvetliť synovi Chanuku. Našťastie situáciu zachraňuje Chandler v kostýme Santu.

Ted Lasso - Carol of the Bells (2. séria, 4. epizóda)

Streamovacia platforma Apple TV+ priniesla v roku 2020 komediálny klenot v podobe športového seriálu Ted Lasso. Jason Sudeikis je v hlavnej úlohe jednoducho famózny, takže pokiaľ ťa seriál doteraz minul, je najvyšší čas to zmeniť. Dokazuje to aj skvelá vianočná epizóda z druhej série.

Dva a pol chlapa - Vianočný večierok (4. séria, 11. epizóda)

Je Štedrý večer a Charlie sa chystá na rande pri sebe doma. Kým však príde pozvaná dievčina Gloria, nahrnie sa k nemu toľko ľudí, že vypukne neplánovaný večierok. Táto vianočná epizóda je stelesnením toho, prečo máme tento sitkom radi aj po toľkých rokoch. 

Glee - Vianoce (2. séria, 10. epizóda)

Od premiéry poslednej epizódy muzikálového seriálu Glee síce uplynulo už sedem rokov, no niektorí naň stále nedajú dopustiť. Pripomenúť si ho môžeš jednou z najlepších vianočných epizód vôbec, v ktorej nechýba kradnutie darčekov, zelený Grinch a skvelé hudobné finále.

The Office - Vianočná párty (2. séria, 10. epizóda)

Americkú verziu The Office buď miluješ, alebo nenávidíš. My veríme, že patríš k tej prvej skupine, a preto ti pripomíname prvý vianočný večierok, ktorý sa vo firme Dunder Mifflin konal. Nasmeješ sa pri ňom, aj keby si ho videl po niekoľkýkrát, nehovoriac o stupňujúcej sa romantickej linke medzi Jimom a Pam.

Simpsonovci - Duch budúcich Vianoc (23. séria, 9. epizóda)

Najdlhšie vysielaný animovaný seriál na svete nesmie v našom výbere chýbať. Naprieč vyše tridsiatich rokov sme sa dočkali hneď niekoľkých skvelých vianočných epizód. My sme vybrali tú z 23. série, ktorá sleduje postavy v budúcnosti, no za pozretie určite stojí aj dojímavá epizóda zo 17. série či úplne prvý diel seriálu, ktorý sa taktiež odohráva počas Vianoc.

Ako som spoznal vašu mamu - Vianočná cenzúra (2. séria, 11. epozóda)

Sú Vianoce a Ted s Lily sa pohádajú. Robin zase pomáha Barneymu prekonať ťažkú „chrípočku”. V tejto vianočnej epizóde obľúbeného sitkomu je všetko, čo na Ako som spoznal vašu mamu milujeme. 

Teória veľkého tresku - Hypotéza darčeku do kúpeľa (2. séria, 11. epizóda)

Táto epizóda je po rokoch vnímaná ako jedla z najlepších a najvtipnejších naprieč celým seriálom. V centre diania je, okrem vzťahu Leonarda a Penny, Sheldonove hľadanie ideálneho darčeka, ktorý inak týmto sviatkom opovrhuje. Záver epizódy ťa potom zahreje pri srdci.

BONUS - Black Mirror - White Christmas

Ako bonus pre si pre teba pripravili prepracovanú špeciálnu epizódu seriálu Black Mirror. Nenaladí ťa na Vianoce tak, ako vyššie spomenuté seriály, no ide o dokonalú ukážku toho, že vianočná téma sa dá spracovať rôznymi spôsobmi.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 12:42