Vlastenecké implantáty so vzorom vlajky.Youtube/BL Ukraine
StoryEditor

VIDEO Len pre skutočných patriotov! Ruský chirurg ponúka vlastenecké silikóny so vzorom vlajky

kov03.06.2022., 08:00h

„Skutoční patrioti si budú môcť vybrať model, ktorý bude ich srdcu bližší doslova a do písmena," tvrdí 35-ročný chirurg.

Lajkuj Brainee.sk na

Bizarnosť ruskej propagandy očividne nemá žiadne hranice. Najnovšie jej level o čosi viac posunul moskovský plastický chirurg, ktorý ponúka vlastenecké prsné implantáty pre Rusky, ktoré chcú takýmto spôsobom vyjadriť svoju podporu vojne na Ukrajine.

Yevgeny Dobreykin tvrdí, že nejde o žiaden trik, implantáty sú podľa neho dokonalým spôsobom, ako vyjadriť svoj patriotizmus.

Video

Klientky si môžu vybrať vlastenecké implantáty so vzorom ruskej vlajky, ale aj so zeleným kamuflážnym vzorom. Autorom týchto implantátov je sám Dobreykin.

„Skutoční patrioti si budú môcť vybrať model, ktorý bude ich srdcu bližší doslova a do písmena," tvrdí 35-ročný chirurg v bizarnom promo videu. Dobrekyin si myslí, že ide o „štýlové riešenie pre tých, ktorí milujú svoju vlasť a chcú mať niečo viac ako len nálepku na aute alebo tetovanie na ramene.

O implantáty je údajne veľký záujem, aj keď ich ešte žiadnej zo svojich klientiek nevoperoval, píše Daily Mail. Vo videu sa objaví aj modelka, ktorá s úsmevom na tvári opisuje, že vďaka implantátom sa „cíti ako patriotka – aj keď nemá oblečenie“.

image

Expert na Rusko: Putin je čoraz paranoidnejší, bojí sa atentátov a stále viac sa podobá Hitlerovi

Chirurg, ktorý sa chváli, že vo svojej kariére „vyrobil 7000 krások“, hovorí, že chce týmto spôsobom apelovať na náladu ruského vlastenectva spojenú s vojnou na Ukrajine.

Vlastnecké implantáty považuje za čosi nové a svieže na ruskom trhu. Implantáty dostali meno Rosgrud, čo v preklade znamená ruské prsia. 

image

Vlastenecké implantáty so vzorom vlajky.

Twitter/Christopher Miller

„Nečakali sme, že to spôsobí taký veľký rozruch, ale celkovo sme pripravení aj na kritiku. Za dve hodiny nám však písalo 20-30 klientiek, potom som to prestal počítať,“ chváli sa chirurg.

Ubezpečuje tiež, že implantáty boli testované, sú celkom bezpečné a klientky sa nemusia obávať toho, že by im farbivo v nich mohlo uškodiť. 

Tvrdí, že záujem o implantáty je veľký, napriek nárastu cien procedúr na zväčšenie pŕs v dôsledku západných sankcií. 

„Cena implantátov vzrástla dvoj-až trojnásobne,“ hovorí. „Toto nie je trollovanie, myslíme to úplne vážne. Zverejnili sme takýto návrh, aby sme videli, ako bude verejnosť reagovať,“ informuje chirurg.

„Negatívne komentáre píšu väčšinou Ukrajinci. Všetci ostatní to zobrali úplne v pohode, sila nie je len v pravde, ale aj v kráse,“ uzatvára ruský lekár.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. máj 2024 06:00