Dagmar Patrasová.Idnes.cz/
StoryEditor

Známa česká herečka opäť havarovala. Dychovú skúšku odmietla a po nehode sa zrútila

iDnes.cz24.05.2022., 13:45h

Speváčka a herečka Dagmar Patrasová opäť nabúrala. Tentokrát do zaparkovaného auta a betónových zábran. Podľa polície dychovú skúšku odmietla.

Lajkuj Brainee.sk na

„Vodička mala okolo 14:30 nabúrať do zaparkovaného vozidla a betónových zábran na Ruskej ulici v Prahe 10. podrobnosti nehody policajti vyšetrujú, ale vodička sa odmietla podrobiť dychovej skúške,“ povedal pre portál iDNES.cz policajný hovorca Ján Daněk

Patrasovej manžel Félix Slováček mal podľa webu aktualne.cz nehodu riešiť na mieste s policajtmi. Pri autonehode nebol nikto zranený. Hudobník mal pre portál expres.cz potvrdiť, že za volantom sedela jeho žena. Po príchode polície ju odviedol do domu jej manažér. Po nejakom čase sa vrátila na ulicu, kde sa zrútila na chodník. 

{embed_photo}32928{/embed_photo}

Podľa informácií expres.cz pôsobila zmätene a mala problém so stabilitou. Údajne blúdila ulicami a musela sa opierať o plot. To oživilo špekulácie, že bola opitá podobne ako pri predošlom takomto incidente. „Nehnevajte sa, ale nechcem to komentovať. Nie som ničí majetok,“ odpovedala na otázku, prečo odmietla skúšku na alkohol.  

{article}64053{/article}

Dagmar Patrasová mala blízko svojho bydliska na Vinohradoch nehodu aj na Vianoce 2018. Úlohu v nej hral alkohol. Pri orientačnej dychovej skúške jej namerali 2,5 promile. Herečka pritom rázne poprela, že by pila. Až neskôr priznala, že bola v čase nehody pod vplyvom alkoholu, čo ľutuje. 

{instagram}

{/instagram}

„Áno, pila som. A priznávam, že som pila veľa. Bola to jedna z najväčších hlúpostí, ktoré som v živote urobila. Neviem, ako mi mohlo napadnúť šoférovať po fláme. Niekedy nad ránom som si išla ľahnúť, nemohla som zaspať, a keď som konečne zaspala, prebudil ma syn s tým, že dnes hráme,“ povedala Patrasová v januári 2019. 

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 00:44