Štefan Harabin, bývalý kandidát na úrad prezidenta SRPavol Funtal/
StoryEditor

YouTube zmazal Harabinove videá. Ten hneď začal konšpirovať, vinu hádže na Sorosa a ultraliberálov

Miroslav Kamody13.06.2022., 09:25h

Jedného z najznámejších slovenských konšpirátorov zrejme čakajú náročné dni. YouTube totiž zasiahol proti jeho dezinformáciám a zmazal mu videá za posledných šesť rokov.

Lajkuj Brainee.sk na

Štefan Harabin, obľúbená postava slovenskej dezinformačnej a konšpiračnej scény, má zrejme hlavu v smútku. YouTube sa totiž rozhodol zablokovať všetky jeho videá od roku 2016. „Milí priaznivci a priatelia, Youtube kanál, bez uvedenia akéhokoľvek dôvodu, mi na „hulváta“ vymazal všetky videá, účet a celú históriu od januára 2016,” napísal vo vyjadrení na sociálnej sieti Facebook.

Namiesto zamyslenia sa nad tým, či neporušuje pravidlá komunity, začal Harabin hneď konšpirovať, kto sa mohol postarať o jeho „odstránenie“ z najpopulárnejšej videoplatformy. A ako správny konšpirátor hneď vedel, kto za tým všetkým stojí.

image

Harabina chvália v ruskej televízii, otvorene hovorili aj o možnom financovaní slovenských politikov

Opäť vytiahol Sorosa

Ako totiž pokračoval, „zrejme som pre Ultraliberálov a Sorosa mimoriadne nebezpečný, lebo v stanoviskách a vyjadreniach na prebiehajúce udalosti vnútro a zahranično-politické hovorím kontinuálne pravdu, ktorá je pre nich nepríjemná.“

Harabin, ktorého len na Facebooku sleduje viac ako 142-tisíc ľudí, však s videami nehodlá prestať, a preto sa presunul na inú platformu. Medzitým jeho videá nahráva na svoj YouTube kanál Maroš Hudák, ktorý vo voľbách v roku 2020 kandidoval za stranu Vlasť.

image

Štefan Harabin

TASR/Pavol Zachar

Jedni smútia, iní jasajú

Momentálne sa objavuje vo vysielaní internetovej televízie Slovan, kde spolu s Martinou Šimkovičovou a Harabinom komentujú aktuálne udalosti. V komentároch pod príspevkom o zmazaní videí sa objavili zmiešané komentáre.

Zatiaľ čo fanúšikovia kontroverzného bývalého kandidáta na prezidenta dúfajú, že videá má zálohované, nechýbajú ani správy v štýle „Toto je tá najkrajšia správa na začiatok pracovného týždňa. Ešte by vám mohli fb zablokovať.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 15:26