Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj, TASR/Roman Hanc
StoryEditor

Onanoval pred ženou vo vlaku. Tá zavolala políciu, 42-ročného muža obvinili

pcTASR23.01.2022., 16:30h
Muž si sadol oproti nej, krížom cez uličku. Uprene ju pozoroval.
Lajkuj Brainee.sk na

Polícia obvinila Mariána B., ktorý onanoval v sobotu (22.1.) pred ženou počas cesty vlakom z Krakovian do Bratislavy. Informovala o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Skončil v cele policajného zaistenia 

Muž si sadol oproti nej, krížom cez uličku. Uprene ju pozoroval. „Po chvíli vytiahol z nohavíc pohlavný úd a začal pred ženou onanovať,“ priblížila polícia. 

​Žena (39) oznámila mužovo konanie na linke 158 a policajti ho obmedzili na osobnej slobode. „Následne ho eskortovali na policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších potrebných procesných úkonov,“ uviedla polícia. Dodala, že muž týmto konaním spôsobil na verejnosti verejné pohoršenie, a zároveň sa dopustil protiprávneho konania. 

Poverený policajt odboru železničnej polície začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. „Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol obvinenie 42-ročnému Mariánovi B. z okresu Galanta a umiestnil ho v cele policajného zaistenia,“ doplnila polícia. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 16:06