Jeremiah JohnsonInstagram/Jeremiah Johnson
StoryEditor

Chlapec šokoval sociálne siete. Hrá futbal, má fúzy, tetovanie a nikto mu nechce veriť, že má len 12 rokov

kam16.12.2022., 13:30h

Len málokto na internete verí, že Jeremiah má iba dvanásť rokov. A niet sa čomu čudovať.

Lajkuj Brainee.sk na

Internet zostal v nemom úžase z Jeremiaha Johnsona, 12-ročného hráča amerického futbalu z Fort Worth v americkom Texase. Viac ako športové úspechy na pozícii backa sa totiž rieši jeho veľkosť a vyspelosť.

Ako informuje New York Post, virálnou senzáciou sa stal po tom, čo sa na sociálnych sieťach objavila fotografia, na ktorej mal chĺpky na tvári a tetovanie na ruke. Vznikla po víkendových majstrovstvách mládeže 2022 v Miami, kde bol korunovaný za MVP.

image

V Katare počas majstrovstiev zomrel už druhý novinár. Príčina smrti je zatiaľ nejasná, predtým sa fotil v dúhovom tričku

Dvanásť rokov

Ľudí však šokoval drobný detail. Po víťazstve jeho tímu Dallas Dragons Elite Academy (DEA) vyhral majstrovský zápas, možno vidieť, ako drží trofej s nápisom: „Najhodnotnejší hráč 12. divízie 12U“, a teda do dvanásť rokov.

Následne sa objavilo aj video, v ktorom potvrdil, že má skutočne 12 rokov. Generation NEXXT, národná mládežnícka športová škola a sieť vo Fort Lauderdale na Floride, zdieľala fotografie Johnsona na Facebooku a Instagrame, pričom ho identifikovala ako futbalistu mladšieho ako 12 rokov.

Napriek tomu nie každý na internete je presvedčený, že tento fenomén je taký mladí. Dokonca sa jeho vek nepozdáva ani profesionálovi NFL. Tyreek Hill z tímu Miami Dolphins na svojom Twitteri napísal, že ak má skutočne 12 rokov, je to skutočne neuveriteľné.

Ošiaľ na sociálnych sieťach

Iní ľudia na sociálnych sieťach špekulujú o Johnsonovom veku, pričom jedna osoba napísala: „1. Jeremiah Johnson je jedným z najbežnejších mien. 2. Fúzy 3. Prameň s posunutou líniou vlasov... Teraz poviem 22. Môžem sa presvedčiť 17 - 21. Ale 12 sakra nie.“

Ďalší napísali, že chcú vidieť jeho rodný list. Johnson podľa svojho účtu na Twitteri meria cez 180 centimetrov a váži necelých 90 kilogramov. Tiež uvádza, že nárok na vysokú školu má v roku 2027.

Shana Evansová, o ktorej sa predpokladá, že je Johnsonovou mamou, sa na Facebooku podelila o jeho fotografiu a v piatok napísala, že je na neho hrdá. Následne pridala ďalší, v ktorom napísala: „Skôr než si ľahnem, chcem, aby ste všetci vedeli... moje dieťa sa stáva virálnym. TAK... Áno, je na 12U (spĺňa VŠETKY požiadavky. Nie, tetovanie nie je skutočné (huh). Áno, kozia briadka je.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 20:12