Instagram/graciosooo/
StoryEditor

Známy influencer vymyslel zaujímavú novinku, pomôžte mu vymyslieť názov a vyhrajte

PR článok15.08.2022., 00:00h

Samuel Procházka alias Graciosooo si tentoraz vzal na paškál ceny drinkov v luxusných podnikoch. Namiešal si preto svoj vlastný drink, pre ktorý teraz hľadá originálny názov. Pomôžte mu ho vymyslieť a vyhrajte zaujímavý darček.

Lajkuj Brainee.sk na

Samuela Procházku môžu ľudia poznať najmä pod prezývkou Graciosooo Jeho vtipné videá už zaregistroval hádam každý, kto sleduje sociálne siete. So svojim parťákom Oliverom Oswaldom tiež tvoria zábavné a parodické vlogy na Youtube pod názvom Sketch Bros a vypočuť si môžete aj ich vlastnú šou vo vysielaní rádia Európa 2.

image
Instagram/graciosooo/

Najčastejšie však Graciosooo uverejňuje krátke videá na TikToku a Instagrame, kde pravidelne nakrúca vtipné scénky, v ktorých paroduje bežné i menej bežné situácie zo života, neraz s vtipným či nečakaným záverom. Na paškál si často berie klasické nedorozumenia s rodinnými príslušníkmi, školské zážitky, ale aj bežné situácie v gastro zariadeniach. Práve tomu sa venoval aj vo svojom poslednom videu, v ktorom ho nahnevali prehnane vysoké ceny miešaných drinkov v luxusných podnikoch. Situáciu teda zobral do vlastných rúk a vymyslel si originálny miešaný drink, ktorý zvládne doma pripraviť každý.

Vlastný drink zatiaľ bez názvu

Jeho základom je Karpatské KB, ktoré skombinoval s jablkovým muštom, sódou, bazovým sirupom. V kombinácii s kúskami jablka a kockami ľadu tomu chýba už len jediné... Zaujímavý názov!

image
Instagram/graciosooo/

Graciosooo teda prosí o pomoc svojich fanúšikov, ktorí mu majú pomôcť vymyslieť originálny názov pre letný drink z Karpatského KB. Ten, komu sa podarí vymyslieť najoriginálnejšie pomenovanie, môže vyhrať zaujímavý darček. Do súťaže sa môžete zapojiť priamo pod videom na Instagrame Graciosoooo alebo Karpatské brandy do 18. augusta. 

Zaujal vás tento drink a vyskúšali by ste si ho namiešať aj vy? Alebo uprednostňujete iné kombinácie či si namiesto miešaných drinkov radšej doprajete Karpatské KB samotné? Ulahodiť možno každému okrem tradičného Karpatského KB je v ponuke aj Karpatské KB Hruška, ochutené hruškovým destilátom a Karpatské KB Škorica Klinček, s príjemnou korenistou chuťou.

www.karpatskebrandy.sk

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 00:20