Vila Georga ClooneyhoPinterest/
StoryEditor

FOTO Nevedia čo s peniazmi, investujú do domov. Takto žijú influenceri a celebrity

Alexandra Ševčíková01.07.2022., 08:00h

Majú milióny sledovateľov, hviezdnu kariéru, drahé spolupráce a vlastné rady produktov. Žijú v luxusných mega sídlach a ich vybavenie je neuveriteľné. Ako žijú slávny influenceri a celebrity?

Lajkuj Brainee.sk na

Kedysi dávno bolo veľmi cool mať vlastný YouTube, neskôr začal byť trendy Instagram. Ľudia zdieľaním svojich životov, trápnych videí či zdieľaním tipov a trikov začali zarábať pekné peniaze. Niektorí sa vypracovali až na takú úroveň, že svoj prvý milión mali na konte už pred osemnástkou. Jedna z najvplyvnejších TikTokeriek Charli D'Amelio sa vo svojich svoj 16-tich rokoch rozhodla investovať do nehnuteľnosti. Svoj dom kúpila mladá influencerka za 5 miliónov dolárov (4,75 miliónov eur), uvádza portál Home Creatives.

image

Hobití domček, prerobená karosa či senecké Maldivy. Najcoolovejšie ubytovania na Slovensku, ktoré nájdeš na Airbnb

Inak to nie je ani pri zvučných menách Hollywoodu. Aj oni sa svoje zarobené milióny rozhodli investovať do nehnuteľností. Napríklad herec George Clooney sa môže pochváliť vilou v Taliansku za 100 miliónov dolárov (95 miliónov eur). Jeho sídlo je vybavené posilňovňou, bazénom, tenisovými kurtmi, pizzeriou a vonkajším divadlom, píše portál Hola.

V Brainee sme si pre teba pripravili malú ukážku toho, kde žijú zvučné mená sociálnych sietí a Hollywoodu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 04:19