AC/DCProfimedia/ Imago/
StoryEditor

Príď sa pozrieť na najväčší koncert v histórii Slovenska, ešte ti za to aj zaplatíme. Hľadáme brigádnikov na AC/DC

red23.04.2024., 15:36h

V júli navštívia Bratislavu rockeri, ktorí doslova zmenili hudbu. Na Vajnorské letisko sa nahrnú desaťtisíce ľudí, ty môžeš byť pri tom.

Lajkuj Brainee.sk na

Skvelá príležitosť pre študentov či ľudí, ktorí si chcú prostredníctvom jednodňovej brigády v lete privyrobiť. Už 21. júla tohto roka zažije hlavné mesto Slovenska najväčší koncert vo svojej samostatnej histórii. Desaťtisíce ľudí z celej Európy, či dokonca z celého sveta, pricestujú kvôli legende rocku. Kapela AC/DC vystúpi prvýkrát na Slovensku. V našom okolí v rámci turné navštívia aj Viedeň, do Česka, Poľska, Maďarska však nezavíta. Vieš si teda predstaviť, aký záujem o bratislavský koncert panuje. A ty máš teraz príležitosť pomôcť v jeho organizácii.

image

AC/DC

Profimedia/imago/

Spoločnosť Ticketportal zháňa šikovných brigádnikov, napríklad aj z radu študentov. Koncert sa koná v nedeľu, a teda k hodinovej mzde očakávaj pekný príplatok, dokopy tak za hodinu zarobíš viac ako 8 eur. Pracovať sa bude približne od 10:00 do neskorých večerných hodín (samozrejme, s prestávkami). 

Čo bude tvoja konkrétna úloha?

  • zabezpečovať plynulý priebeh vstupu
  • organizovať návštevníkov pri vstupe
  • navigovať návštevníkov koncertu v rámci areálu

Pitný režim a stravu budeš mať zabezpečené. 

Ak ťa ponuka zaujala, určite sa so svojim CV ozvi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 15:37