Divné veci v lietadleBrainee X Canva/
StoryEditor

Selfie s letuškou či chodenie v ponožkách na toaletu. Letuška odhalila divné veci, ktoré cestujúci v lietadle robievajú

Nikola Michalkova28.04.2024., 12:00h

Robíš tieto veci aj ty? Letuška odhalila divné veci, s ktorými sa stretáva v lietadle.

Lajkuj Brainee.sk na

Cher pochádza z Dallasu a na svojom profile na TikToku vydala video, v ktorom opisuje zvláštne veci, ktoré robia cestujúci v lietadle. Ako letuška pracuje niekoľko rokov a podelila sa so svojimi zážitkami, ako napríklad krádeže jedla, chodenia naboso po lietadle, či dokonca sa stretla aj s tým, že si cestujúci pripravovali sami nápoje. Video sa na sociálnej sieti stalo populárnym a začali sa pridávať aj iní používatelia, ktorí sa podelili so svojimi skúsenosťami.

Zvláštne veci na palube

Video doteraz videlo viac ako 200 tisíc ľudí. Ako prvé spomenula, že si niektorí cestujúci zámerne s ňou robia selfie. „Nielen, že som tam náhodou ja, ale doslova si zoberú telefón a nechajú ma robiť si svoju prácu cez plece. Zdvorilo sa pohnem, aby som nebola na fotografii, ale oni si vykrútia telefón a ja som na ňom stále v tom najhoršom uhle. Stáva sa to dosť často,“ vysvetľuje Cher, píše sa na portáli Daily Mail.

Ďalej opisuje svoje skúsenosti s niektorými cestujúcimi, ktorí nastupujú do lietadla. Hovorí, že sa ich zvykne pýtať, ako sa majú, prípadne im povie aj kompliment. „Pozrú sa mi do tváre, otočia sa bez slova a odídu,“ vysvetľuje. Milé poďakovanie ešte nikoho nezabilo.

image

Letuška vysvetlila, prečo si pri pristávaní a vzlietaní sedí na rukách. Dôvod je prostý

Chodenie naboso je tiež vec, ktorú si už určite zachytil. Niektorí cestujúci stavia na pohodlnosť aj napriek tomu, že je to zvláštne a pre niektorých cestujúcich aj dosť nepríjemné. Navyše, v lietadle môžu ľudia stráviť aj niekoľko hodín a ponožky nie vždy musia voňať vábne.

Ďalej hovorí o ľuďoch, ktorí sa len tak prejdú do kuchyne a začnú si pripravovať nápoj. „Stalo sa mi, že niekto prišiel a zdvihol moju napoly vypitú vodu, pekne si z nej odpil a vrátil mi ju, aby som sa po ňom neskôr napila,“  hovorí.

„Poznám aj niekoho, kto mal na kuchynskom pulte polovicu sendviča, ktorý si pripravil doma. Odišiel na toaletu, vrátil sa a jeho sendvič bol preč. Prišiel cestujúci a zjedol polovicu sendviča,“ pokračuje.

Samozrejme, vo videu hovorí, že svoju prácu aj napriek tomu miluje a poskytuje jej to aspoň dobré príbehy, ktoré môže rozprávať nielen známym, ale aj sledovateľom.

@cherdallas but i love it bc my job would be so boring if not #flightattendantlife #falife✈️ #airplanetiktok #crazyairplanelady #flightattendant #airplanemode #flightattendantlifestyle #planespotter #stewardess #weird #weirdpeople ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Reakcie

Video si vyslúžilo viacero reakcií používateľov. Niektorí sa podelili o svoje skúsenosti, iní žartovali. „Mám rád, keď ľudia chodia na toaletu v ponožkách, pretože nasiaknu vodu na podlahe, a keď tam idem v topánkach, je sucho,“ žartuje v komentároch používateľ.

Viacerí sa pohoršovali najmä nad tým, že ľudia chodia na toalety len v ponožkách alebo bosí. Niektorí tvrdia, že je to nechutné, iní to považujú za zvláštne. „Fuj, a potom si tú premočenú ponožku dáš naspäť do topánok,“ píše jeden z nich.

Na druhej strane, niektorí sa vyjadrujú aj k veci, že letušky pri nástupe do lietadla ignorujú. Niektorí totiž trpia strachom z lietania, a preto sa sústredia skôr na to, aby sa vôbec dokázali dostať na palubu. „Tak sa bojím. Mám taký strach z lietania, že sa musím prekonávať, len aby som sa dostal do lietadla. Ospravedlňujem sa, ak som niekedy ignoroval váš kompliment,“ uzatvára používateľ.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
10. máj 2024 11:32