Tieto destinácie síce vyzerajú lákavo, navštíviť ich je ale nemožné.Twitter/ Japanesquest/
StoryEditor

Kluby len pre vyvolených či nebezpečné ostrovy odrezané od sveta. Toto je zoznam lákavých destinácii, ktoré nemôžeš navštíviť

Michal Čiernik22.02.2023., 09:00h

Máš dušu bádateľa a vždy ťa lákalo niečo extra? Tieto miesta na svete sú presne pre teba. Žiaľ, dostať sa tam je nemožné.

Lajkuj Brainee.sk na

Ako sa hovorí, zakázané ovocie chutí najlepšie. To platí aj pre vzrušujúce destinácie zahalené rúškom tajomstva, ktoré by chcel odhaliť nejeden cestovateľ. Žiaľ, nie všetko je prístupné pre oči obyčajných smrteľníkov.

image

Záhrada, v ktorej koncertoval Beethoven, či tá v oblakoch. Tipy na unikátne miesta, ktoré musíš na Slovensku navštíviť

Dovolenka na pláži je relaxačná a návštevy zábavného parku môžu byť síce vzrušujúce, no niekedy chcú ľudia od svojich ciest viac. Chcú niečo zvláštne, možno aj trochu strašidelné. Bohužiaľ, najpodivnejšie časti sveta sú často najmenej dostupné.

Ak si práve ty jeden z týchto dobrodruhov. V galérii nájdeš výber miest, ktoré ťa určite zaujmú. Medzi destináciami na letnú dovolenku v cestovnej agentúre ich nenájdeš a skúsiť ich objavovať na vlastnú päsť tiež neodporúčame.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
11. máj 2024 19:32