Nová platforma a program SWIPE ponúka neobmedzené možnosti.Vito/
StoryEditor

Namaľuj si svet podľa vlastných predstáv. Nová platforma pre generáciu Z ti dá voľnosť a zoberie ťa do Glebovho backstagu

PR článok23.04.2024., 09:00h

Mladým patrí svet. Vďaka novinke od Telekomu si ho môžeš zariadiť presne podľa svojich predstáv a nemusíš sa limitovať ničím. Nová platforma a program SWIPE ponúka neobmedzené možnosti.

Lajkuj Brainee.sk na

Generácia Z nepozná hranice času ani priestoru a sloboda je pre ňu všetkým. Je výnimočná, a preto si zaslúži aj výnimočný prístup. A presne to prináša nová platforma pre mladých od Telekomu, ktorá ti okrem flexibility ponúkne aj exkluzívne zážitky a benefity.

Vyskladaj si paušál, stačí jeden swipe

Koniec prečerpaným dátam a prevolaným minútam. Najväčší slovenský operátor prichádza s nadupanou novinkou pre mladých, ktorú ocení každý kto odmieta žiť podľa zaužívaných pravidiel a chce si riadiť život podľa vlastných predstáv. Už 2. mája Telekom odštartuje novinku pre mladých od 15 do 28 rokov s názvom SWIPE. 

So SWIPE-om ťa už nebude nič obmedzovať. Nestíhaš prevolať všetky minúty, no zišlo by sa ti viac dát? Žiaden problém! 

Program ponúka viac ako sto kombinácií, ktoré si môžeš navoliť z troch komponentov - voľné minúty a správy, objem a rýchlosť dát. Môžeš si ho namixovať sám presne podľa vlastných potrieb celkom jednoducho - stačí jeden swipe. 

image

Nastav si program podľa svojich predstáv, stačí jeden swipe.

Diana Cernak/

Je len na tebe, ako bude vo finále vyzerať. SWIPE nepozná slovo viazanosť. Svoje kombo si vyskladáš na obdobie 30 dní, takže každý mesiac môže mať inú podobu. „Prinášame absolútnu novinku pre GenZ, ktorá si môže skladať svoje telco služby podľa seba a mať vysokú mieru flexibility. Každý mesiac môže vyzerať program nášho mladého zákazníka úplne inak,“ hovorí Mladen Mitič, riaditeľ mass market segmentu Slovak Telekom.

Bezkonkurenčná cena

Každá kombinácia má inú cenu a je len na tebe, či uprednostníš vyšší objem a rýchlosť dát pred množstvom minút a SMS alebo si vyberieš neobmedzenú ponuku.

Či už sa snažíš ušetriť alebo sa v surfovaní na internete a volaní nijako neobmedzuješ, SWIPE ti poskytne presne to čo potrebuješ za bezkonkurenčnú cenu. Za volania, správy či dáta nezaplatíš počas jedného zúčtovacieho obdobia viac ako 30 eur. 

Napríklad kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí a 15 GB plnou rýchlosťou ťa vyjde na 12 eur. Ak ti však slovo screen time nič nehovorí a svoj mobil používaš 24/7 môžeš si vybrať najväčšie kombo, ktoré zahŕňa neobmedzené volania a správy, aj neobmedzené dáta plnou rýchlosťou, ktoré ťa vyjde na 22 eur mesačne. Na druhej strane si môžeš zvoliť aj minimálny paušál ako napríklad žiadne volania, 15 GB dát a rýchlosť 1 Mbps za 7,7 eur.

image

Vďaka SWIPE-u sa môžeš dostať do zákulisia Glebovho koncertu.

Diana Cernak/

Bonusom je, že ak dáta alebo minúty prečerpáš predsa len skôr, môžeš si aktivovať jeden z dvoch doplnkových balíčkov za dve eurá alebo si predčasne obnoviť celý program. Novozvolené kombo bude platiť opäť 30 dní.

So SWIPE-om si navyše môžeš užívať neobmedzené volania v sieti Telekomu a tri hodiny nekonečných dát denne v okolí univerzity.

Aktivuj si SWIPE cez mobil

Všetko vybavíš z pohodlia domova niekoľkými klikmi v mobile. Stačí, ak si stiahneš aplikáciu SWIPE, cez ktorú si program objednaš aj aktivovuješ. Môžeš si vybrať klasickú SIM kartu alebo elektronickú eSIM, ktorú si aktivuješ pomocou tvárovej biometrie.

Fyzická SIM karta ti príde domov poštou, kuriérom alebo si môžeš vybrať doručenie cez Packetu. Výhodou elektronickej SIM karty je, že ju dostaneš rýchlejšie a službu môžeš začať používať prakticky ihneď. 

Svet podľa teba - svet plný zážitkov

Nový program okrem nespútanej voľnosti prináša aj množstvo ďalších benefitov. Spolu s ním štartuje aj nová platforma pre mladých. „SWIPE neberieme iba ako štart jedného programu, ale celej platformy Svet podľa teba, ktorá GenZ prináša exkluzívne zážitky či nevídané benefity,“ približuje Mitič.

image

Exkluzívne zážitky a benefity so SWIPE-om.

Diana Cernak/

Vďaka SWIPE-u získaš špeciálne zľavy napríklad na objednávky cez Wolt. Ušetríš aj na menu v Regal Burger, ktoré si vychutnáš za cenu burgra či na letenkách z Pelikánu. 

S Telekomom môžeš zažiť naozaj exkluzívne zážitky, ktoré nemajú obdobu. Priamo vo svojej aplikácii sa môžeš zapojiť do súťaže o lístky na top podujatia. Ak si aktivuješ nekonečný SWIPE, svoje šance na výhru trojnásobne navýšiš.

Každý mesiac sa budú žrebovať dva lístky na top slovenské a české festivaly ako Lovestream, Hiphop žije alebo Beats for Love. Najväčšou výhrou je párty podľa tvojich predstáv pre teba a deväť tvojich kamošov.

image

Vďaka SWIPE-u sa môžeš dostať do zákulisia Glebovho koncertu.

Vito/

SWIPE ťa dostane do zákulisia Glebovho koncertu

Vyhrať môžeš aj lístok na Glebov koncert, ktorý teba a deväť tvojich kamošov dostane do VIP zóny. Lístky zahŕňajú stretnutie s Glebom v backstagi a odvoz pre teba a celú tvoju partiu. 

Navyše teraz sa môžeš zapojiť aj do tvorby jeho nového klipu, ktorý vyjde v máji. „Sky is the limit. Kreatíve netreba dávať hranice, chceme spraviť šialené video,“ hovorí Gleb. Popusti uzdu fantázie a prispej svojimi tipmi a nápadmi. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 21:55