McGregor sa neudržal a knokautoval v NBA maskota, ten skončil v opatere lekárov.Twitter/daily Mail Us/
StoryEditor

VIDEO Dohodnutá scénka sa zvrhla. McGregor sa neudržal a knokautoval maskota, ten skončil v opatere lekárov

iDnes.cz12.06.2023., 14:30h

Mal robiť reklamu na sprej proti bolesti, namiesto toho poslal maskota Miami Heat na ošetrovňu.

Lajkuj Brainee.sk na

Hviezdny zápasník Conor McGregor vyvolal rozruch, keď počas finále NBA zranil nešťastníka oblečeného v kostýme Burnieho. Fanúšikovia tridsaťštyriročného Íra vypískali.

Malo ísť o dohodnutú scénku 

Bola to naranžovaná scéna, aspoň jej prvá časť. Burnie, maskot domáceho tímu, prišiel v obrovských zlatých rukaviciach a vyzval bývalého šampióna UFC na súboj. McGregor ho poslal k zemi ľavým hákom. Následne však príde problém. Neskrotný Ír totiž zasadil ešte jeden úder zblízka priamo na nos úbohého Burnieho.

Omráčeného maskota, ktorý zrejme nikdy predtým podobný úder nezažil, o chvíľu neskôr traja chlapi odvliekli z ihriska. Potom ho odviezli na ošetrovňu, kde sa o neho museli postarať zdravotníci. McGregor sa usmieval, pretože ešte nevedel, čo urobil. Namiesto toho na Burnieho, ktorý opúšťal palubovku nohami napred, nastriekal ešte sprej proti bolesti.

Tréner domácich brah incident s humorom

Tréner Heat Erik Spoelstra bral incident s humorom. „Miami Heat sú tvrdí chlapci a maskot je jedným z nich. Ale je pravda, že mal asi dostať právo prvého úderu,“ usmial sa.

image

Pražské basketbalistky trhli rekord, neprehrali v lige desať rokov. Za ich úspechom stojí slovenská trénerka

Klub sa k incidentu radšej nevyjadril a McGregor si pripísal prvé víťazstvo od roku 2020, hoci neoficiálne a proti bezbrannému súperovi... Dobrou správou je, že ak sa Miami podarí v utorok večer vyhrať v Denveri, znížiť stav finálovej série na 2:3 a vrátiť sériu domov, Burnie by nemal v aréne chýbať.

Portál Idnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, do ktorého patrí aj Brainee.sk

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 11:16