Jana Bittó Cigániková zverejnila výsledky testov na drogy. Hn/filip Duffala, Tasr//
StoryEditor

Dôkaz, že Romana Tabák klame, píše na sociálnej sieti Cigániková. Zverejnila svoj výsledok testov na drogy

Nikola Michalkova07.10.2022., 10:00h

Incident medzi Janou Bittó Cigánikovou a Romanou Tabák má na internete dohru. Cigániková zverejnila na svojej facebookovej stránke výsledky testu na drogy.

Lajkuj Brainee.sk na

Bitka medzi dvoma poslankyňami sa začala 24. septembra tým, že Romana Tabák mala v bare napadnúť Janu Bittó Cigánikovú. Nasledovalo trestné oznámenie Cigánikovej, pričom reakcia Tabák bola rovnaká a trestné oznámenie podala aj ona s odporučením, aby Cigániková podstúpila test na drogy. 

Test na drogy

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková na svojej facebookovej stránke zverejnila fotografie testov na drogy, ktoré ukazujú negatívny výsledok. Cigániková na sociálnej sieti píše, že tušila, že Romana Tabák bude celú situáciu rozmazávať, a preto na testy išla hneď, ako to bolo možné. „Jeden vylučuje prítomnosť akýchkoľvek omamných látok tri až štyri dni pred odberom, teda aj v čase incidentu. Test z vlasov vylučuje prítomnosť až tri mesiace spätne,“ píše na Facebooku. 

Výsledky mala dlhšie

Cigániková mala výsledky testov dlhší čas, pretože ako píše na sociálnej sieti, najskôr ich nezverejňovala „pre málo pravdepodobný prípad, že Romana dostane rozum. Podľa očakávaní sa tak nestalo.“

„Namiesto toho dva týždne živí médiá a strašne sa teší, ako fyzicky napadla nebrániacu sa kolegyňu z parlamentu na verejnosti. A aby toho nebolo málo, pokúša sa ešte útočiť na najprízemnejšie ľudské emócie bez najmenších dôkazov,“ píše. 

Mala by sa vedieť ovládať

Okrem toho Cigániková uvádza, že hrať túto hru nebude. „Nebudem rozprávať, že moja kolegyňa mala byť doma s dvojročným dieťaťom, ako mi mnohí píšete. A prečo by sa nemohla ísť matka zabaviť, ak má o dieťa riadne postarané?“

Takisto sa vyjadrila aj k možnosti, že Romana mala užívať alkohol. „Nebudem rozprávať ani o tom, či a koľko pila len preto, lebo bola v sobotu nad ránom v klube. Je úplne jej vec, čo robí vo voľnom čase.“

„Napriek tomu, ako sa správala počas incidentu, ako často hovorí úplne z cesty, že kladie kvety k popolníku a kúpe sa v chránených potokoch a aj napriek tomu, že poznám príbeh o tom, ako sa v obavách u Juraja Krúpu uisťovala, že poslancom nebudú testovať moč v parlamente, lebo ona si to nemôže dovoliť, nebudem rozprávať, že berie drogy,“ píše Jana Bittó Cigániková na svojej facebookovej stránke. 

image

Tabák reaguje na Bittó Cigánikovú: Pevne dúfam, že vyhľadá terapeuta a absolvuje test na drogy

Je jej to ľúto

Pokračuje tým, že tento incident nechce riešiť verejne, preto podala trestné oznámenie a odmietla rozhovory. To, čo sa stalo, je jej ľúto a považuje celú situáciu za veľkú hanbu. „A neexistoval by ani tento text, ak by pani poslankyňa nepokračovala v dehonestácii parlamentu a poškodzovaní mojej povesti.“

„Čím dlhšie sa tento incident bude riešiť, tým horšie to bude pre všetky ženy na Slovensku. A bolo by dobré, keby to konečne pochopila aj pani Tabák. A aj to, že ľudia majú naozaj iné problémy a my sme tu od toho, aby sme riešili tie, nie samé seba,“ uzatvára. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 00:46