Lepšia.TV
StoryEditor

Internetová Lepšia.TV rozširuje ponuku maďarských TV staníc

24.11.2020, 11:25
Autor:
TSTS
Pribudli viaceré kanály vo FULL HD rozlíšení.

Ponuka českého poskytovateľa televízie cez internet Lepšia.TV je bohatšia o štyri maďarské televízne stanice. Celkovo tak má divák k dispozícii 107 kanálov. Takmer 30-tka z nich je najnovšie aj vo FULL HD rozlíšení.

Poskytovateľ televízie cez internet Lepšia.TV sa rozhodol svojim zákazníkom ponúknuť už osem televíznych staníc v maďarskom jazyku. Okrem doterajších (Duna, Duna World, M1, M2) najnovšie do ponuky pribudla aj športová stanica M4, kultúrny kanál  M5, ale aj FIX TV či spravodajská ATV.

„Evidujeme dlhodobý záujem o maďarské televízne stanice. Preto sme ich počet zvýšili o 50 percent,“ konštatuje Pavel Górecki za Lepšia.TV.

Nové kanály

K novým TV staniciam patrí športový kanál M4 s exkluzívnym obsahom. Ponúka totiž až 10 hodín živého vysielania rôznych športov nielen z Maďarska, alebo aj zo sveta. Medzi hlavné ťaháky športovej stanice patrí napríklad Red Bull Air Race, Superpoháre, Olympijské hry, Majstrovstvá sveta v atletike a ďalšie športy.

Pre tých, ktorí oceňujú skôr historické a dokumentárne seriály je určená stanica M5. Ide o maďarský kultúrny kanál, ktorý sa zameriava na výchovno-vzdelávacie relácie. Stanica tiež vysiela jazykové a vzdelávacie kurzy, historické a dokumentárne cykly.

Treťou novou stanicou je maďarský kanál FIX TV. Ten ponúka jedinečnú IT show v Maďarsku, kde uvidíte nespočetné množstvo slávnych hostí. Vysiela aj iné tematické programy, ale predovšetkým zo sveta počítačovej technológie.

Ponuka programov sa rozšírila aj o spravodajskú stanicu ATV. Okrem aktualizovaného spravodajstva tu nájdete aj novinky z kultúry a tipy na výlety po Maďarsku.

HAHA TV v ponuke

Okrem maďarských televíznych staníc v ponuke operátora pribudla aj HAHA TV, ktorej program pozostáva zo zábavných domácich videí detí, dospelých a domácich miláčikov doplnené o vtipné informácie. „V zložitých časoch, kedy je spravodajstvo plné zlých správ, veľa ľudí vyhľadáva zábavu. Preto sme sa rozhodli do ponuky pridať HAHA TV plnú vtipných videí,“ konštatuje Pavel Górecki. Vysielanie je doplnené o textové informácie. HAHA TV vysiela 24 hodín denne.

Programy Full HD rozlíšení

Takmer tridsiatka TV staníc je z aktuálnej ponuky vo Full HD rozlíšení. Aktuálny zoznam Full HD kanálov v ponuke Lepšia.TV: Jednotka, Dvojka, Trojka, Markíza, Waw, Joj, Joj Plus, Dajto, Doma, ČT1, ČT 2, ČT3, ČT art, ČT sport, ČT 24, TV Barrandov, Nova sport 1, Nova sport 2, Hobby TV, mňam TV, Ero TV, Extasy, Leo TV, HBO, HBO 2, HBO 3.

O Lepšia.TV

Lepšia.TV je poskytovateľ televízie cez internet. Na sledovanie televízie môžete využiť mobil, tablet, počítač, notebook či cez Smart TV. Ponúka 107 televíznych staníc vrátane prémiových a 67 HD kanálov. Ponuka v sebe zahŕňa aj archív televíznych staníc 30 dní spätne. Súčasťou služby je nahrávanie programu či pretáčanie reklám.

01 - Modified: 2020-06-24 10:10:11 - Feat.: 0 - Title: Lepšia.TV už aj na Apple TV, s pridanými TV stanicami a 100-dňovým archívom
01 - Modified: 2020-06-24 10:10:11 - Feat.: - Title: Lepšia.TV už aj na Apple TV, s pridanými TV stanicami a 100-dňovým archívom
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:17