StoryEditor

Mama na prenájom sa dostala do polovičky série. Vieme kedy skončí a poznáme detaily z natáčania

23.03.2023, 15:40

Prinášame vám analýzu doterajšej sledovanosti nového podvečerného seriálového hitu. Zisťovali sme, či pribudnú do seriálu aj nové postavy.

Markíza vysiela seriálovú podvečernú novinku od začiatku roka a práve tieto dni vstupuje prvá séria do svojej druhej polovice. Aktuálne je už odvysielaných 53 častí.

„Kompletné prvá séria pozostáva zo 109 epizód, jej vysielanie teda ukončíme v priebehu júna 2023. Samozrejme, vzhľadom na obrovský divácky úspech plánujeme vo vysielaní seriálu pokračovať aj na jeseň,“ informovala PR manažérka Markízy Silvia Maťašeje.

image

Seriál natáčajú v dostatočnom predstihu.

Ak rátame, že budú vysielať seriál aj cez Veľkonočný pondelok, Veľkonočný piatok a aj 1. a 8. mája, tak pri dennom nasadení počas pracovných dní by seriál skončil 8. júna. Čo bude Markíza vysielať potom, keďže do letnej prázninovej štrukúry budú ešte tri týždne, odmietla televízia prezradiť. Ale dá sa predpokladať, že vytiahnu ďalšie diely Rodinných prípadov.

Hľadanie námetu

Námet seriálu Mama na prenájom hľadala produkcia veľmi dlho. Videli takmer všetky seriály a telenovely ktoré existujú, dokonca námet hľadali aj v kníhnukpectvách, kde čítali obsah romantických kníh. 

image

Kolektív pôrodnice Kvetná.

"Lebo potrebujete niečo, čo je svojím spôsobom unikátne. Čo ten divák ešte nevidel. Keby som vám povedala, že je to seri...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:48