StoryEditor

Zuzana Zelenková z oh my DOT: Odstúpili sme z niekoľkých tendrov, a to z ekonomických aj časových dôvodov

20.02.2023, 15:07
  • Aj členovia ADMA riešia otázku tendrovania. Aké zásadné problémy identifikovali a kedy zaraďujú radšej spiatočku? Ako urobiť tendre férovejšími?
  • Ján Laurenčík z Basta digital: Odstúpili sme z väčšiny tendrov.
  • Rasťo Bahurinský z THIS IS LOCCO: Keď sa však už do tendra pustíme a potvrdíme ho klientovi, snažíme sa ho už v procese nestopnúť.
  • Prečítajte si názory a skúsenosti ďalších šéfov agentúr. 

 

 

 

"Odstúpenie sme realizovali tam, kde klient trval na predložení príliš vysokého počtu výstupov v príliš krátkom timingu, kde neostával priestor na kvalitné vypracovanie zadania, prípadne nenaplnenie požiadavky kvantity bolo diskvalifikačným kritériom," hovorí otvorene o tendrovaní kreatívnej agentúry Zuzana Zelenková z oh my DOT. 

Ako sa na problematiku tendrovania pozerajú zástupcovia digitálnych agentúr? Oslovili sme členov ADMA. Aké zásadné problémy identifikovali a kedy zaraďujú radšej spiatočku? Ako urobiť tendre férovejšími? 

image

Ján Laurenčík

Ján Laurenčík

Senior konzultant
Basta digital

Odstúpili sme z väčšiny tendrov.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 91% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-01-09 08:08:26 - Feat.: 0 - Title: Veľký rozhovor o Férovom tendri: Nie je to iba o dávaní skicovného, aj keď ani to nie je samozrejmosťou 02 - Modified: 2022-12-22 23:00:00 - Feat.: 0 - Title: Konkurencia je veľká, ale naše reklamné agentúry si dlhé roky udržiavajú vysoký štandard
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 13:37