StoryEditor

Tipos štartuje s novým konceptom

30.01.2023, 14:02
Autor:
redred
  • Pri príležitosti 30. výročia Tiposu bol vydaný špeciálny stierací žreb.
  • Kampaň naň je prvou v novom komunikačnom koncepte Radosť má mnoho podôb, s ktorým agentúra MullenLowe GGK vyhrala verejné obstarávanie.

Nová kampaň je postavená na autentických reakciach ľudí. Pýtame sa ich, čo im spravilo radosť za uplynulých 30 rokov a ich spontánne vyjadrenia sú doplnené tzv. scratch artom. Táto technika bola použitá preto, lebo začiatok osláv 30. výročia Tiposu je spojený s uvedením špeciálnej edície oslavných stieracích žrebov.

Súčasťou kampane je nový layout z dielne agentúry, ako aj nové audiologo značky. To všetko s cieľom posilniť rozpoznateľnosť komunikácie, ktorá bude mať napriek rôznym produktom a posolstvám výrazné zjednocujúce prvky.

Kampaň štartuje od zajtra televíznym spotom, ktorý režírovala Paulína Mačáková a produkovala spoločnosť Right&Stuff. Súčasťou kampane bude pestrý komunikačný mix naprieč všetkými relevantnými mediatypmi.

tipos nový spot

 

"Špecifikom tohto nakrúcania bolo, že sme dopredu nepoznali vyjadrenia ľudí. Vsadili sme na ich spontánne reakcie a maximálnu možnú mieru autentickosti. Následne sme stieraním vytvárali grafické symboly charakterizujúce jednotlivé radosti. Produkčne sme si to tým pádom spravili náročnejšie, ale s cieľom, aby výsledok prezentoval uveriteľnú emóciu radosti. Ďakujem celému tímu, na čele s režisérkou Pavlínou Mačákovou, za nasadenie a profesionálny výkon", dodal Vlado Slivka, Creative Director MullenLowe GGK.

image

TIPOS nová kreatíva

 

Vizitka kampane

Názov kampane: Radosť má mnoho podôb

Klient: Tipos, národná lotériová spoločnosť, a.s. 

Agentúra: MullenLowe GGK

Creative Idea: Braňo Mladý, Peter Rajčák, Vlado Slivka

Strategy: Róbert Cyprich, Marek Pajtáš, Jakub Straka

Art Director: Braňo Mladý 

Copywriter: Peter Rajčák, Vlado Slivka

Account Manager: Katarína Prikler

Produkcia: Right&Stuff 

Réžia: Pavlína Mačáková

Fotograf: Martin Fridner

 

image

TIPOS nová kreatíva

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:45