StoryEditor

Košická agentúra My Brand Agency otvára pobočku v Bratislave

28.11.2022, 10:57
Autor:
redred

Na jej čele stojí mladý zakladateľ, ktorý prišiel z Ukrajiny a na Slovensku rozbehol úspešný biznis. 

 

Agentúra sa venuje rôznym projektom, vrátane organizovania evenov pre marketingových nadšencov. 

Byť dôveryhodným partnerom má zmysel

„Vytvárame hodnotu, ktorá približuje značky komunitám a komunity širšiemu svetu. Aj na základe skúseností každého člena tímu sa na marketing ako taký pozeráme z inej perspektívy - spôsob, akým vytvárame prepojenie zákazníka so značkou, vzniká prostredníctvom disciplíny a profesionality celej agentúry,“ hovorí Veronika Feňáková, Account manager z My Brand Agency.

Košická digitálna marketingová agentúra, ktorá vznikla v roku 2018, si zakladá hlavne na profesionalite, kreativite, ale aj efektivite v oblasti online marketingu a reklamy. 

Vďaka dlhoročným skúsenostiam sa radí medzi najúspešnejšie digitálne agentúry východného Slovenska. Ambícia jednotlivých hráčov tímu je posúvať sa vpred, rásť a zabojovať o popredné priečky aj na západe, a zaradiť sa tak medzi celoslovenskú špičku. My Brand Agency verí, že je budovanie mena svojich klientov v online priestore kombináciou performance marketingu a kreatívnych riešení správnou cestou, ako preraziť nielen v Košiciach.

Významné partnerstvá My Brand Agency ako Google Partner, Mailchimp Partner, Meta Business Member či člen The American Chamber of Commerce in the Slovak Republic svedčia o úspechu, dôveryhodnosti a profesionalite agentúry.

Pevné základy sú nutnosťou pre úspešné napredovanie spoločnosti

Celý tím v minulosti spolupracoval s mnohými zvučnými, nielen slovenskými, ale aj zahraničnými značkami z rôznych odvetví.

Medzi ich klientov patrí Slovenská pošta, Harley Davidson, Toyota Košice, Banco Casino Košice.

Aktuálne spolupracujú s Ministertvom práce, hybbotecom, Denticonom, spoločnosťou Hanák - Košice či JUNK.

image

Daniel Shyp, My brand agency

„Našou víziou je rozšíriť pôsobenie agentúry aj na „západný trh“ a priamo v Bratislave založiť našu druhú pobočku a vybudovať pevné základy pre úspešné napredovanie spoločnosti. Naším cieľom je uzavrieť spolupráce so značkami, ktoré zastávajú rovnaké hodnoty ako my,“ dodáva CEO spoločnosti Daniel Shyp. 

 „Okrem samotného biznisu sa venujeme aj vzdelávaniu na vysokých školách a taktiež ponúkame možnosť stáže. Naše aktivity chceme naďalej rozširovať napríklad aj offline eventami, od ktorých si sľubujeme lepšie splynutie a pochopenie západného trhu, ako aj plodné spolupráce s pre nás zaujímavými značkami."

 

 

 

01 - Modified: 2024-04-12 10:38:05 - Feat.: - Title: E-commerce si s PPC (ne)vystačí. Čo si vyžaduje zmena správania spotrebiteľov a inovácie? 02 - Modified: 2024-03-04 14:22:09 - Feat.: - Title: Sociálne médiá ako hnacia sila ekonomického rastu a konzumu 03 - Modified: 2023-12-28 23:00:00 - Feat.: - Title: Alex Prochyra:,,Biznisy, ktoré pozvú svojich zákazníkov do hrdinského príbehu rastú." 04 - Modified: 2023-12-04 11:31:02 - Feat.: - Title: DOMINIK HRABČÁK: DOBRÁ BUSINESS STRATÉGIA JE ZÁKLADOM PRE POCHOPENIE ROZDIELU MEDZI KLIENTOM A PARTNEROM 05 - Modified: 2023-06-29 08:23:15 - Feat.: - Title: Reklama bola voľakedy sexi, lebo sme ju robili s vášňou a odvahou, nie s kalkulačkou a so strachom
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. apríl 2024 12:05