StoryEditor

Agency Insider: V ui42 nájdu riešenie aj na neriešiteľný problém

25.04.2022, 08:00
Autor:
khkh
Predstavujeme agentúru ui42. Dozviete sa aj to, kde brainstormujú a ako prokrastinujú.

Prinášame nový diel Agency Insider. Rubriky, ktorou približujeme agentúrny život, ako vznikajú nápady, kde sa agentúry inšpirujú, aké majú spoločné rituály. Veríme, že našimi menej tradičnými otázkami priblížime ich fungovanie, čo môže byť v mnohom inšpiráciou. 

Dnes vám predstavujeme agentúru ui42.

Čo vás ako agentúru najviac vystihuje?

ui42 najviac vystihujú ľudia. Naši uičkári. Okrem toho sú to určite aj naše projekty alebo teda klienti, ktorých považujeme skôr za partnerov ako obyčajných klientov. Ďalej nás určite vystihuje to, že sme one-stop shop agentúra, čo znamená, že u nás pod jednou strechou nájdete všetko od programovania webov a webových aplikácií, cez user experience a performance marketing až po umelú inteligenciu.

Kde sa vám najlepšie brainstormuje?

Všade tam, kde to najmenej očakávame. Pri kávovare, na teraske alebo dokonca aj počas spoločnej bicyklovačky na Biely kríž.

Ako prokrastinujete?

Hráme „uičkopoly“, ktoré dali dokopy naši dvaja programátori – Eva a Rado.

ui42

Máte nejaké rituály na podporu fungovania tímu?

Konkrétne rituály na podporu fungovania tímu nemáme, ale keď má niekto narodeniny, získame klienta alebo sa nám podarí nejaký úspech, tak si dáme jeden potlesk, teda skôr spoločný „tlesk“.

Čo vás v poslednej dobe v práci baví?

Každý deň je iný, nikdy sa tu nenudíte a konečne sa po dlhej zime začíname stretávať viacerí v office.

Čo ste ešte nikdy nikomu o agentúre neprezradili?

Neprezradíme ani teraz :)

Váš post na sociálnych sieťach, ktorý mal najviac laikov a zdieľaní?

Jeden z posledných postov, ktorý mal najviac likov je ten, kde sme (skoro) všetci pokope. Stretli sme sa pri príležitosti 25. narodenín ui42.
“Toto je ui42 ❤️” 

ui42

Kto alebo čo vás inšpiruje?

Naši ľudia. Niekedy ani nechápeme, ako vymyslia niečo tak unikátne, alebo že nájdu riešenie na neriešiteľný problém.

Je niečo, čo ľudia o agentúre netušili a zistili až po nástupe?

Myslíme si, že každý uičkár až po nástupe zistil, aké je ui42 vlastne komplexné. Že je to jeden veľký ekosystém, ktorého cieľom je harmónia v rámci firmy, a zároveň aj s klientom.

V čom sa vaša agentúra líši od iných?

ui42 je na trhu už 25 rokov, čo nás určite odlišuje od väčšiny agentúr. Tým, že sme one-stop shop, tak sme určite jedineční aj zložením nášho tímu, pretože tu nájdete programátorov, UX expertov, dizajnérov, marketérov či projekt manažérov. Nevieme ako, ale jednoducho nám to spolu pekne funguje.

Aký bol váš posledný teambuilding?

Nezabudnuteľný.

Vaše rady, ako využiť voľný čas. Tipy na čítanie, vzdelávanie, pozeranie a relax.

Vo voľnom čase hrávame spoločenské hry, pozeráme filmy (mávame Movie Night), bicyklujeme sa, hráme bedminton, alebo si len ideme sadnúť niekam na pivo alebo víno. Ak by ste si chceli niečo prečítať, tak určite odporúčame knihu od nášho spoluzakladateľa Martina Krupu – E-shop od nápadu po úspech.

ui42

01 - Modified: 2021-08-03 06:13:34 - Feat.: - Title: Slovak & Friends Insider: Pracovný deň začíname diskusiou o úspešnej reklame či svetovej kampani 02 - Modified: 2021-06-10 12:20:29 - Feat.: - Title: Elite ML Insider: Dnes sme už rozvážnejší, ale stále dosť “pankáči” 03 - Modified: 2021-04-30 08:59:42 - Feat.: - Title: dotcom Insider: Na tajnáša máme akvárko a prehodnotili sme dôležitosť firemného psychológa 04 - Modified: 2021-04-02 06:50:35 - Feat.: - Title: daren&curtis Insider: Stretávame sa online, kde je spoločným menovateľom Google Meet. Plánujeme opekačky a výlety 05 - Modified: 2021-03-12 13:40:20 - Feat.: - Title: DENTSU Insider: 16. poschodie, online ranné kávy a Brainnoying
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 03:08