StoryEditor

V MADE BY VACULIK sa tešia z nových posíl

20.03.2023, 14:33
Autor:
redred

S príchodom nových klientov agentúra rozširuje aj svoj tím. Nedávno privítala dvoch art directorov, account executive a copywriterku.

„Rozrastanie sa o nové tváre je pre agentúru veľmi pozitívny signál,” hovorí Ronald Lupták, CEO agentúry, a pokračuje: „Znamená to, že sme sa po krátkom období stabilizácie dostali opäť do rastovej fázy, čo je výborná správa dovnútra agentúry, no je to rovnako dôležitý signál pre trh. Do agentúry prichádzajú noví a staronoví ľudia, ktorých okrem vlastných príbehov spája jedno: DNA agentúry založenej na neustálej snahe posúvať hranice a budovať dlhodobé partnerstvá s klientmi.“

Po 13 rokoch sa do MADE BY VACULIK vracia art director Milan Malý, a to dokonca do rovnakého tímu k Marekovi Konečnému. Milan ako staronový prírastok prichádza zo Zaraguzy, kde pôsobil ako unit creative director a predtým senior art director. Celkovo sa v reklame pohybuje už 15 rokov. Keď náhodou nemajstruje v Creative Cloude, tak aspoň vo svojom príbytku, kde si sám postavil napríklad celú terasu. V agentúre sa teda už tešia nielen na jeho vizuály, ale aj na kutilské nadanie.

Na poli art directorov posilňuje agentúra dvojnásobne. Ďalším novým členom tímu je Marek Duška, ktorý viac ako päť rokov pracoval pre Wiktor Leo Burnett. Grafickému dizajnu, ilustrácii a kresbe sa venuje už vyše desaťročia a v umení má naozaj široký záber: v rámci svojho projektu Blur de Gas rieši aj hudbu.

Nováčika privítal aj tím accountov, kde od februára pôsobí Nikola Weis. Nika má rôznorodé skúsenosti z oblasti umenia, a preto ju to po návrate z materskej dovolenky (kde podľa vlastných slov vytrénovala šaolínsku trpezlivosť) prirodzene ťahalo späť do kreatívneho prostredia. Tvorba, hudba a tanec jej boli blízke odjakživa – svedčí o tom jej štúdium na VŠMU a 28 krajín precestovaných počas 12 rokov v Lúčnici.

V marci sa rozrástol aj copywriterský tím, ktorý doplnila Veronika Rybárová. Veronika prichádza z klientskeho prostredia a skúsenosti má aj z médií. Pracovne aj vo voľnom čase mala vždy blízko k umeniu a dizajnu.  

MADE BY VACULIK čaká nová kapitola a jej tím sa teší na prichádzajúce výzvy. 

Jednou z nich je aj nová spolupráca s najväčšou českou e-commerce platformou Shoptet, zažívajúcou medzinárodnú expanziu, pre ktorú agentúra zastrešuje kreatívu a strategický consulting v rámci celého portfólia spoločnosti. Komplexný prístup k novej značke tak so sebou prirodzene priniesol potrebu rozšíriť svoje rady. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:44