Flirtovať nevie každý, no tieto znamenia sú v ňom profesionáli.dreamstime
StoryEditor

Lev dokáže zaujať čímkoľvek, Škorpión nešetrí na dotykoch. Týchto 5 znamení zverokruhu má flirtovanie v krvi

11.05.2022, 09:00
Životný štýl

Flirt je druh hry, v ktorej nie je dobrý úplne každý. Niekto preferuje nedobytnosť či nenápadnosť, iný ide okamžite na vec. To, ako s opačným pohlavím komunikujete a využívate reč tela, súvisí aj s tým, v akom znamení ste sa narodili. Zistite, či patríte k tým, ktorí majú flirtovanie v krvi.

Nemáte problém nadviazať prvý kontakt alebo pozvať na drink osobu, ktorá sa vám páči? Možno práve vy patríte k piatim znameniam zverokruhu, ktoré sa zvádzania neboja, ale naopak, sú v ňom profesionáli. Zistite, či máte flirtovanie v krvi.  

Baran

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Barana, bývajú priami, a to nie len v živote, ale aj v láske. Keďže sa nikdy na nič nehrajú, vo flirtovaní sú naozaj dobrí. Ak sa Baranovi zapáčite, okamžite o tom budete vedieť. Síce je úprimný a otvorený, nebude vás naháňať len preto, aby vás dostal. Opačné pohlavie dokáže totiž zvádzať rafinovane a premyslene. Priame komplimenty skrýva za nenápadnú pochvalu účesu či rúžu, nezabúda ani na letmé dotyky a vždy sa snaží byť pozorný a všímavý. Na Baranovi je skvelé to, že svoje pocity nikdy neskrýva, takže ak jeho náklonnosť nezdieľate, pochopí to. V tomto prípade vás nebude naťahovať a pomaly sa stiahne.

image

Znamenie Baran

dreamstime

Blíženci

Čo sa týka Blížencov, flirtovanie majú jednoducho v krvi. Patria k najkomunikatívnejším znameniam zverokruhu, takže ich záujem môžete spoznať okamžite. Blíženci zvádzajú predovšetkým pohľadom, niekedy sa vás nenápadne dotknú alebo sa zasmejú na vašich vtipoch. Využijú každú príležitosť na to, aby sa k vám dostali bližšie a oslovili vás. Nemyslite si však, že idú po každom, kto sa im čo i len trochu zapáči. Blíženci sú veľmi vyberaví, čo znamená, že svoj cieľ si pred flirtovaním musia poriadne preklepnúť. Keďže milujú klebety, veľmi ľahko o vás dokážu zistiť, čo ich zaujíma. Ak splníte ich požiadavky, verte či nie, zažijete jeden z najkrajších večerov v živote.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Lev

K majstrom zvádzania nepochybne patrí aj Lev. Ak sa mu zapáčite, urobí všetko pre to, aby ste si to všimli. Keďže je spoločenský a veľmi sebavedomý, nebojí sa vás pozvať na drink či rande, a to neplatí len pre mužov, ale aj ženy. Lev je extrovert s neuveriteľnou charizmou, a preto si dokáže podmaniť takmer kohokoľvek. Vždy je hlasný, zábavný a vie, ako rozprúdiť zábavu. Ako spoznať, že má záujem? Vašu pozornosť si bude snažiť získať predvádzaním sa a ukazovaním v tom najlepšom svetle. Všetko ale robí prirodzene a elegantne, takže sa nebudete cítiť trápne. Z rozprávania či šepkania do ucha sa pomaly dostane k omnoho vyššej intimite. Jednoducho, Levovi neodoláte.

image

Znamenie Lev

dreamstime

Škorpión

Tí, ktorí sa narodili v znamení Škorpióna, sú doslova nabití sexuálnou energiou. Patria k ľuďom, ktorí majú flirtovanie v krvi. Väčšinou sú obklopovaní podobne naladenými osobami, s ktorými môžu odkryť všetky tajomstvá a odhodiť zábrany. Škorpión vie, ako si vás získať. Najprv vás rozosmeje, snaží sa byť empatický a nehrá hru len slovami, ale aj pohybmi, pohľadmi či gestami. Letmo sa dotkne vašej ruky, krku, upraví neposlušný prameň vlasov alebo nenápadne zašepká niečo do ucha. Na druhej strane vie, kedy je toho už veľa. V takomto prípade sa uzatvorí a čaká, čo spravíte. Miluje takéto erotické napätie a neistota ho ešte viac vzruší.

image

Znamenie Škorpión

dreamstime

Vodnár

Tak ako Blíženci či Škorpión, aj Vodnár patrí k profesionálom v oblasti zvádzania. Toto znamenie vyniká najmä v komunikácii, a preto nemá problém nadviazať kontakt a osloviť osobu, ktorá sa mu zapáči. Je veľmi otvorený, dokáže sa s vami rozprávať o čomkoľvek. Môžete sa pristihnúť pri tom, že spolu komunikujete o vážnych životných témach a problémoch, a to vás okamžite odzbrojí. Vodnár vás jednoducho nebude nudiť lacnými vtipmi, práve naopak je zvedavý, a preto je pre neho konverzácia veľmi dôležitá. Síce nejde hneď na vec, no o to viac môže byť pre vás príťažlivý.  

image

Znamenie Vodnár

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 03:11