Nenechajte sa ničím rušiť a sústreďte sa len na svojho partnera.dreamstime
StoryEditor

Špecialistkou na orálny sex sa môžete stať vďaka týmto trikom aj vy

26.01.2023, 15:00
Vzťahy

Čím viac si získate partnera ak nie tým, že mu doprajete rozkoš? Pre mužov je orálny sex nie len dokonalou predohrou. Ak chcete zanechať stopu a byť majsterka nie len orálneho sexu ale i „ručných prác“, potom sa držte týchto rád a vášmu partnerovi určite svojou zručnosťou vyrazíte dych.

Je len málo mužov, ak vôbec nejakí, ktorí orálnemu sexu nepovedia vždy jednoznačné áno. Vzrušujúci je pre nich totiž nielen samotný akt, ale aj vidieť jeho sexuálnu partnerku hrať sa s jeho pýchou s láskou, nehou no zároveň poriadnou vášňou.  

Pohodlie nadovšetko

Aby ste mohli svoju prácu nielen začať, ale aj ukončiť bez rôznych obmedzení, je nevyhnutné urobiť si absolútne pohodlie a nájsť vhodnú polohu nielen vášmu partnerovi, ale aj sebe. Chcete mať predsa zážitok obaja a bez toho, aby vás niečo omínalo či tlačilo. Je na vás, či vášho partnera uložíte do postele a vy sa jeho mužnosti chopíte zboku, alebo tak, že si ľahnete čelom k nemu. Pohodlná poloha je však aj tá, pri ktorej partner sedí napríklad na pohovke a vy si sadnete, prípadne kľaknete opäť priamo medzi jeho nohy tak, aby ste mali na neho dobrý výhľad a jeho penis na dosah. Skôr než začnete, dajte si pod zadok či kolená vankúš. Na tvrdej zemi by to totiž už po pár minútach nemuselo byť úplne pohodlné. A to by sa negatívne odrazilo aj na vašom výkone.

Nech to ide hladko

V prvom rade dbajte na to, aby už prvý dotyk bol pre vášho partnera príjemný a vzrušujúci. Ak ho začnete hladkať ľadovými rukami, s najväčšou pravdepodobnosťou sa tomu nepoteší ani on, ani jeho prirodzenie. Takže ruky by mali byť teplé. Pokojne si ich zahrejte trením jednu o druhú chvíľku predtým, než sa pustíte do práce. Aby to šlo hladko, pokojne môžete na začiatok použiť aj lubrikačný gél či nejaký erotický olej, ktorý je určený aj na tieto partie. Ak žiadny doma práve nemáte, siahnite po klasickom kokosovom, alebo olivovom oleji. Ak však do stimulácie hneď zapojíte aj ústa a nie len ruky, nič z toho potrebovať nebudete. 

Dokonalá práca

Na to, aby sa dostal váš partner vďaka vám na vrchol svojej rozkoše je potrebné dbať na niektoré detaily. Nezabudnite sa starať o celý penis a nevynechať na ňom žiadny centimeter. Monotónnosť sa v tomto prípade tiež nenosí. Meňte nielen samotnú intenzitu, ale aj tlak vašich pohybov. K rukám nezabudnite  pravidelne pridať aj vaše ústa. Sanie a lízanie penisu rozkoš znásobí. Krúživé pohyby a hladkanie prispievajú k stimulácii, ktorá bude partnerovi veľmi príjemná. Buďte však opatrné, trošku prudší pohyb, silnejší stisk či neúmyselný drsnejší dotyk zubov a v sekunde sa pekný zážitok zmení na bolesť, keďže práve intímne partie sú veľmi citlivé. 

Ešte nie!

Ak chcete, aby mal váš partner čo najdlhší zážitok, no vidíte na ňom, že už sa blíži k vrcholu, spomaľte a oddiaľte orgazmus. O pár minút ho vďaka tomuto kroku bude čakať orgazmus, ktorý bude oveľa intenzívnejší. A ak mu chcete dopriať aj pomyselnú čerešničku na torte, nezabudnite ejakulát zachytiť buď do úst, alebo na prsia. Je to sexi a váš partner z toho bude vo vytržení!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 21:23