Vďaka tímto jednoduchým cvikom si zlepšíte sexuálny život.dreamstime
StoryEditor

Cviky pre lepší sexuálny život: Po nich sa ľahšie vzrušíte a dosiahnete nezabudnuteľný orgazmus

24.01.2023, 14:00
Vzťahy

Máte problémy so vzrušením a dosiahnutím orgazmu? Síce sa hovorí, že tieto ťažkosti sú len psychickou záležitosťou, nie je to úplne správne. Jedným z najlepších stimulov libida je práve fyzická aktivita, ktorá dokáže rozprúdiť iskru a vášeň. Pozrite sa, vďaka ktorým cvikom sa ľahšie vzrušíte a dosiahnete nezabudnuteľný orgazmus.

Ak máte dlhodobo problém vzrušiť sa či dosiahnuť orgazmus, nemali by ste to vzdávať, ale ďalej hľadať spôsoby, ako to zmeniť. Pre lepší sexuálny život by ste sa mali zamerať najmä na dostatočný pohyb, pri ktorom prekrvíte panvové dno a celú oblasť panvy. Nebojte sa, nemusíte stráviť dlhé hodiny v posilňovni. Stačí, ak sa pri cvičení zameriate na tie správne cviky, ktoré naštartujú telesnú žiadostivosť a odvďačia sa vám lepším prežívaním rozkoše či vzrušenia. Pozrite sa, ktoré cviky by ste mali zaradiť do vášho tréningu.

Cvičenie s panvou v stoji

Vykročte pravou nohou vpred tak, aby prsty smerovali dopredu. Mierne ohnite kolená a zatlačte panvu vpred, až kým nepocítite napätie v bokoch. V tejto polohe vydržte 30 sekúnd a potom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte cvik aj s druhou nohou.

Brušáky

Kto by povedal, že vám so sexuálnym životom môžu pomôcť aj brušáky? Pravdepodobne, nikto. Pri sklapovačkách však dochádza k silným kontrakciám nielen brucha, ale aj podbruška a lonových svalov. Niektoré ženy sú dokonca pri brušákoch schopné  zažiť aj orgazmus.

image

Brušáky

dreamstime

Drepy

Aj obyčajné drepy sú skvelý spôsob ako sa vzrušiť a ľahšie dosiahnuť orgazmus. Pri nich totiž precvičujete zadok, stehná a pracujete so stabilitou či rovnováhou, čo napokon spôsobí, že do cvičenia zapojíte aj svaly, ktoré sú dôležité pre vašu rozkoš.

Zdvíhanie panvy

Lepší prietok krvi, väčšie vzrušenie či posilnenie panvových svalov vám môže priniesť aj cvik zdvíhanie panvy. Ľahnite si na chrbát, pokrčte kolená a zdvihnite panvu tak, aby lonová kosť vystúpila hore. Následne uvoľnite a cvik zopakujte.

image

Zdvíhanie panvy

dreamstime

Kegelove cviky

Klasikou, ktorú by mala poznať každá z vás, sú kegelove cviky. Ich výhodou je, že sa dajú cvičiť kdekoľvek bez toho, aby o tom niekto vedel.  Keďže pri nich pracujete so svalmi panvového dna, ktoré sa zvierajú a uvoľňujú aj pri orgazme, po ich pravidelnom cvičení pocítite zlepšenie v posteli a intenzívnejší orgazmus. Stačí ak stiahnete svaly, ako keď chcete zastaviť močenie a následne ich uvoľníte.

Staré dobré kardio

Kardio je vynikajúce nielen pre vaše srdce a celkové zdravie, ale aj vzrušenie v spálni. Pravidelným cvičením kardia si môžete zvýšiť kapacitu pľúc, sebavedomie a zlepšiť náladu. Vďaka tomu sa budete pri sexuálnych hrách cítiť uvoľnenejšie a omnoho viac sexi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 09:23