Vernosť nie je vlastnosť, ktorou podľa astrológie oplýva každý.
StoryEditor

Vernosť nie je prioritou pre každého. Tieto znamenia majú sklony podvádzať

26.02.2022, 10:00
Vzťahy
Pre mnohých je vernosť vo vzťahoch prioritou. Avšak môže sa stať, že sa zamilujete do niekoho, kto je náchylný byť neverný. Aj keď to, či bude niekto podvádzať, závisí od mnohých faktorov, astrológia prezrádza, ktoré zo znamení zverokruhu majú najväčší sklon k nevere.

Baran

Toto znamenie má extrémne vysokú sexuálnu túžbu, ale taktiež má tendenciu sa ľahko nudiť. Jeho partner musí byť vždy v strehu, aby mu zabránil hľadať šťastie niekde inde. Baran sa dokáže veľmi rýchlo zamilovať, no rovnako rýchlo to z neho môže vyprchať. Ak sa pre nich vzťah stane nezaujímavým, nevzrušujúcim, môže byť v pokušení preskúmať aj iné možnosti. Toto znamenie väčšinou pri nevere nemyslí na dôsledky. Vždy totiž robí to, čo v danej chvíli považuje za správne.

Málokto totiž dokáže držať krok s jeho rýchlym tempom. Patria sem napríklad znamenia ako Býk či Rak, ktoré môžu vo vzťahu s Baranom očakávať, že budú pravdepodobne podvedení.

Blíženci

Blíženci budú s najväčšou pravdepodobnosťou vo vzťahu podvádzať, pretože toto znamenie je veľmi premenlivé, neustále potrebuje nejakú aktivitu a vo vzťahoch sa dokáže ľahko začať nudiť. Aby boli Blíženci šťastní, potrebujú vo svojom živote rozmanitosť, slobodu a flexibilitu. Sú veľmi spoločenskí a hoci nie vždy majú v úmysle podvádzať, niekedy sa to jednoducho stane. Avšak pozitívne na tom je, že sa dokážu o tom s partnerom rozprávať, nepotrebujú to tajiť.

Blíženci majú tendenciu podvádzať skôr psychiky ako fyzicky. Väčšinou na to využívajú sociálne siete, kde si vymieňajú správy a fotografie so svojím objektom. Znamenie, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou podvedú vo vzťahu, sú Ryby.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 10:23