Naučte sa nosiť trend barbiecore inšpirovaný známou bábikou z detstva.instagram/goldderby
StoryEditor

Rok v znamení ružovej: Doplňte si do šatníka optimistický nádych vďaka trendu barbiecore

29.04.2023, 17:00
Krása a móda

Či už máte dvadsať, štyridsať alebo šesťdesiat rokov, ružová farba by pre vás nemala byť out. Tento odtieň totiž dokáže rozžiariť každý outfit, dodá vašej osobnosti pozitívnu energiu, sofistikovanosť a ženskosť. Pozrite sa, ako nosiť trend barbiecore inšpirovaný obľúbenou bábikou z detstva.

Štýl bábiky Barbie je v roku 2023 obľúbený najmä v módnom priemysle. Či už za to môže dlho očakávaný film, v ktorom stvárnila známu bábiku herečka Morgot Robbie alebo odtieň viva magenta, ktorý patrí k tohtoročným trendom. Tak či onak, ružová farba by sa vo vašom šatníku mala túto sezónu vyskytovať vo veľkom počte. Nielenže vám prinesie optimistickejší nádych, ale outfitu dodá žiarivosť, sofistikovanosť a ženskosť. Samozrejme, je dôležité vedieť, ako ju správne nosiť a kombinovať. Aby ste nepôsobili príliš gýčovo, pripravili sme si pre vás pár tipov, ako zaradiť do šatníka trend barbiecore.

Zvonové nohavice

Tento typ nohavíc si za posledné roky získal pozornosť u veľkého množstva žien. Nie t sa čomu čudovať, pretože je to to kúsok, ktorý sa skvele kombinuje, zoštíhľuje postavu, predlžuje nohy a vynikne v každom outfite. Ak si zvonové nohavice zaobstaráte v ružovej farbe s akýmkoľvek materiálom, rozhodne vyniknete. Siahnuť môžete aj po nohavicovom kostýme z úpletu do práve alebo s flitrami na večierok.

Perie a špagetové ramienka ako Barbie

Ak chcete zaradiť barbiecore do vášho šatníka, rozhodne si zaobstarajte minišaty so špagetovými ramienkami a perím na spodnom leme sukne alebo v dekolte. Takýto outfit si môžete obliecť naozaj kamkoľvek.

Tvíd v ružovej farbe

Čo sa týka materiálov, pri barbiecore trende sa zamerajte na tvíd, ktorý môžete nosiť do práce, ale aj na párty. Je len na vás či siahnete po nohavicovom kostýme alebo šatách s mašličkami a perlami.

Všade samé kocky

Kockované materiály sa nenosia až tak často, no barbiecore ich vyniesol na inú úroveň. Tento vzor sa hodí najmä do jarných či horúcich letných dní, na dovolenku alebo večer do mesta. Kockované šaty, crop topy či áčkové sukne môžete skombinovať s topánkami na podpätkoch a veľkým klobúkom.

Veľké goliere

Bábika Barbie je známa aj pre trendy šaty či blúzky s veľkým golierom. Pri takomto outfite však zabudnite na zbytočné doplnky a zamerajte sa práve na golier, ktorý v obchodoch môžete nájsť s vyšívanými prvkami, krištáľmi alebo v klasickom košeľovom strihu.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 13:14