Brošne nie sú zastaralým doplnkom. Naučte sa, ako ich nosiť.dreamstime
StoryEditor

Brošne sú tu opäť: Doplnok, ktorý skvele padne vyšším, ale aj oveľa nižším ročníkom

12.04.2023, 19:00
Krása a móda

Myslíte si, že brošne sú zastaraný doplnok? Mýlite sa. Síce vznikli dávno v minulosti, v súčasnosti sa vrátili do módneho priemyslu opäť, a to v novom šate. Nielenže sú praktické, ale dokážu vystihnúť váš vkus či charakter. Pozrite sa, ako nosiť brošne.

Brošne rozhodne nepatria do šperkovnice vašej starej mamy. Tento rok totiž opäť dostali slovo na módnych mólach, kde boli najkrajšou ozdobou každého outfitu a aj hlavným doplnkom modelov. Na brošniach je skvelé to, že sú praktické, elegantné a variabilné, takže ich môžete nosiť v podstate kdekoľvek. Vďaka nim môžete vyjadriť svoj vlastný štýl, jedinečnosť a charakter. Áno, je to šperk, ktorý dokáže povedať tisíc slov za vás. Chceli by ste ho začať nosiť aj vy, no neviete ako? Pozrite sa, na ktorých miestach vynikne najviac.  

Vynikne na džínsovine či saku

Brošňu si môžete pripnúť na bundu, kabát či sako. Tento decentný doplnok dokáže rozžiariť aj obyčajnú bielu košeľu, ktorej dodá šmrnc. Na vrchných odevoch môžete nosiť jednu alebo viacero brošní na ľavej či pravej strane goliera alebo vrecka. Skvele vyniknú však aj na džínsovine, ktorá je tento rok naozaj trendy.

Oživí každý klobúk

Keďže sa blíži leto a budete chcieť zahaliť svoju hlavu pred slnkom pokrývkou hlavy, môžete si na svoj obľúbený klobúk či baretku pripnúť aj brošňu, ktorá rýchlo a efektne oživí váš celkový outfit. Nebojte sa experimentovať a s kľudom skombinujte dokopy aj dve či tri brošne.

Na šále alebo šatke

Pri studených večeroch je dobré mať po ruke šál či šatku. Tú však treba dobre upevniť, aby sa vám nezošuchovala z ramien. Práve v tom vám pomôže brošňa, ktorá udrží na mieste aj tú najneposlušnejšiu šatku a dodá jej pôvab.

Pripnite ju na rukávy

Radi nosíte košeľu? Skúste si brošňu pripnúť aj na jej rukávy, kde ju použijete podobne ako manžetové gombíky a rozhodne upútate pozornosť okoloidúcich.

Nesmie chýbať ani na šatách

Jednofarebným, formálnym či ležérnym šatám dokážu dodať brošne šmrnc a eleganciu. Môžete si ich pripevniť na rameno šiat, na opasok, obe strany hrudníka alebo na zakrytie pásu.  Skvele vynikne však aj v strede goliera či výstrihu, kde vynesie váš štýl do vyšších poschodí.

Decentne na obľúbenej kabelke

Ak sa bojíte kombinovať brošne s oblečením, môžete ju pridať na vašu obľúbenú kabelku. Či už sa chystáte na svadbu, večierok alebo akúkoľvek príležitosť, kabelka s týmto doplnkom dodá vášmu celkovému vzhľadu nadčasovosť a osobitosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 13:55