Cestička na stranu opticky predĺži tvár.dreamstime
StoryEditor

Cestička vo vlasoch je stále IN. Pristane každému, no obzvlášť týmto ženám

02.04.2023, 14:00
Krása a móda

Účesy, účesy, ach, tie účesy...aj tie podliehajú módnym trendom a ako všetky módne trendy, tak aj pri týchto platí, že ak aj zaniknú, o pár rokov ich máme späť. Cestička vo vlasoch a najmä tá na stranu si už svoj boom zažila. Niektoré dámy sú jej však stále verné. Iné jej možno prídu na chuť po tom, čo zistia, že svet účesov sa opäť bude okolo nej točiť o niečo intenzívnejšie.

Cestička na stred hlavy pôsobí veľmi žensky. No konkuruje jej aj cestička, ktorú si urobíte viac na stranu. A komu sa aký typ cestičky vo vlasoch viac hodí?

Dokonalá cestička

Prvoradé je, aby bola cestička dokonale urobená. Ak vám na to nestačí bežný hrebeň, použite ten s hustejšími zubami. Skvele vám v tomto prípade poslúži aj tupirovací hrebeň s kovovou špičkou. Pomocou nej upracete všetky neposlušné vlasy. Ak chcete, aby váš účes aj dobre držal, použite fixačný krém, gél, alebo silný lak na vlasy.

image

Cestička na bok vyzerá super pri vlnitých aj rovných vlasoch.

dreamstime

Kedy najviac vynikne?

Účesom kedy si dáte cestičku či už na stred, alebo na stranu sa hranice nekladú. Krásne vyniknú jemné aj veľké vlny, ale tiež vyžehlené vlasy či vlasy stiahnuté do pevného uzla. Pri cestičke na stred obzvlášť sexi pôsobí, ak zvolíte jednu stranu uhladenú a naopak, na druhej strane si vytvoríte objemné vlny. Pokojne použite sponky, alebo si na jednej strane upleťte vrkôčiky, prípadne vlasy uhlaďte iným spôsobom.

image

Vytvorte si z vlasov kontrast. Na jednej strane uhladené, na druhej objemné.

dreamstime

Čo vám pristane?

Prvoradé je, aby ste sa v akomkoľvek účese cítili dobre. Pokiaľ ide o to, ktorá cestička sa vám hodí, tak sa môžete riadiť nasledujúcimi pravidlami. Cestička na bok tvár opticky predĺži. Ak máte teda okrúhlu tvár, bude to mať na ňu takýto efekt. Ak je vaša tvár oválna, lepšie urobíte, ak si budete česať cestičku na stred. Hranatejší typ tváre zjemní ofina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. jún 2024 01:41