V takomto outfite sa budete v lietadle cítiť pohodlne a štýlovo.dreamstime
StoryEditor

Žiadne podpätky či tesné šaty: Takto by mal vyzerať váš outfit do lietadla

30.06.2022, 09:00
Krása a móda

Priznajte sa, koľkokrát ste oľutovali výber outfitu, ktorý ste si zvolili do lietadla? Samozrejme, každá žena túži vyzerať skvele aj pri takejto príležitosti, no obliecť sa len kvôli vzhľadu určite nie je správne. Prezradíme vám, čo si obliecť do lietadla, aby ste sa cítili pohodlne, ale aj štýlovo.

V minulosti bolo cestovanie lietadlom výnimočné. Ženy sa zvykli obliekať do tesných šiat a klobúkov, muži naopak do obleku s kravatou. V súčasnosti je vzdušná doprava tak bežná, že stala len záležitosťou, ako sa dostať na určené miesto, prežiť let bez ujmy alebo sa v pohodlí vyspať. Práve z tohto dôvodu by ste si pred letom mali veľmi dobre premyslieť, aký outfit si vyberiete. Veď predsa obliecť sa len kvôli vzhľadu nemusí byť najlepší nápad, pretože po výstupe z lietadla budete aj tak vyzerať unavene a vyčerpane. Neznamená to však, že musíte siahnuť po nudných a všedných kúskoch. Toto sú pohodlné a štýlové outfity, ktoré si môžete obliecť od lietadla.

Toto rozhodne nie

Predtým, než siahnete po najvhodnejších kúskoch do lietadla, mali by ste vedieť, ktorým by ste sa mali vyvarovať. Skúste sa vyhnúť nepohodlnému, príliš upnutému oblečeniu, ako sú napríklad kožené alebo rifľové nohavice, ktoré tlačia na brucho a sťahujú nohy. Takisto nie sú na cestovanie vhodné ani topánky na podpätku, sandále alebo šnurovacie čižmy. Komplikácie by vám mohli spôsobiť aj kúsky, ktoré sa ťažko vyzliekajú. Patria k nim napríklad body, overaly či tesné šaty. Ak letíte do destinácie s horúcim počasím, určite sa neoblečte naľahko. To je chyba, ktorú robí veľké množstvo cestujúcich. V lietadle bude totiž zapnutá klimatizácia a kvôli letnému oblečeniu by ste mohli zbytočne nachladnúť a prežiť dovolenku s chorobou. Zvoliť môžete tieto outfity.

Pohodlné cyklistické šortky to istia

Ak nebudete musieť v lietadle presedieť viac než dve hodiny, môžete si na cestu zvoliť outfit, ktorý sa bude skladať z cyklistických šortiek, oversized mikiny a pohodlných tenisiek. Takéto kúsky môžete často vidieť oblečené aj na známych celebritách, ako napríklad Kim Kardashian či Hailey Bieber. Pre cestovanie je takáto uniforma priam stvorená. Na druhej strane si však dajte pozor na príliš upnuté šortky, ktoré vám budú tlačiť na oblasť brucha a siahnite radšej po kúskoch z bavlny alebo pleteniny. Ak by vám náhodou bolo v lietadle chladno, do príručnej batožiny si nezabudnite zbaliť šatku, ktorá vám môže poslúžiť ako deka.

Aj v teplákoch môžete vyzerať štýlovo

Chcete sa v lietadle cítiť naozaj pohodlne a príjemne? Najvhodnejší outfit pre vás, a to bez absencie štýlu, môže byť napríklad vkusná tepláková alebo úpletová súprava. Nielenže vás ochráni pred chladom, ale budete vyzerať sexi a trendy. Siahnuť môžete po jednoduchom oversize tričku, širokých nohaviciach a ľahkej bunde. Nezabúdajte ani na spomínanú šatku či jednoduché biele tenisky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:38