Bude tento rok v slovenskom šoubiznise svadba?dreamstime
StoryEditor

Chystá slávna dvojica konečne svadbu? Slová, ktoré speváčka venovala svojmu partnerovi hovoria jasnou rečou...

03.05.2024, 14:00
Celebrity

Speváčka Dáša Mamba Šaközyová už niekoľko rokov nosí pyšne na ruke zásnubný prsteň. S partnerom a talentovaným tanečníkom, ktorého poznáte pod pseudonymom Tony Porucha, tvorí pár už dlhých desať rokov. Hoci sa traduje, že pár by sa mal zobrať do roka a do dňa od zásnub, táto dvojica si v prípade svadby dáva poriadne načas. Vyzerá to však nádejne a zdá sa, že zaľúbencom zazvonia svadobné zvony už tento rok.

Mamba a Tony sú rodičmi päť ročného synčeka Manola. Je práve on dôvodom, prečo si tento pár stále nenašiel čas na zorganizovanie svadby?

Nečakané zásnuby

Mamba a Tony pred osudným zásnubným dňom tvorili pár už niekoľko rokov. Nemožno sa preto čudovať, že samotná speváčka už tak trošku čakala, kedy ju jej vyvolený požiada o ruku. Vytúžený prstienok jej však talentovaný tanečník nasadil vo chvíli, keď to absolútne neočakávala. Prvého mája sa spoločne vybrali na výlet na hrad Devín. Vtedy už bola Mamba tehotná a akékoľvek úvahy o zásnubách či svadbe vypustila z hlavy. To využil jej partner a v momente, keď sa Dáša kochala výhľadmi, pred svoju polovičku pokľakol so slovami, či sa za neho vydá. Vo väčšine prípadov platí, že dvojica zorganizuje svadbu do roka a do dňa od zásnub. Tento pár však už je zasnúbení dlhých 6 rokov a svadba stále neprichádza.

Bude to tento rok?

Pri príležitosti ich šiesteho výročia speváčka venovala svojmu partnerovi slová, ktoré znejú ako poriadna výzva: „Včera sme mali 6.te výročie zasnúbenia....svadba síce ešte neprebehla, ale navždy budem už len tvoja...a tento rok už si ťa vezmem, aj keby to malo byť v teniskách na matrike!“ Nuž, necháme sa prekvapiť, čím tento pár ešte prekvapí a či Dáša svojmu vyvolenému povie tento rok konečne to najdôležitejšie áno vo svojom živote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 17:02