Túžite schudnúť? Inšpirujte sa tréningom Belly Hadid.dreamstime
StoryEditor

Dokonalú postavu nemá zadarmo: Takto dosiahnete štíhlu a vypracovanú figúru podľa Belly Hadid

30.04.2024, 17:00
Celebrity

Do začiatku leta zostáva ešte pár týždňov, takže sa nemusíte báť, že nemáte dostatok času na to, aby ste si vyformovali postavu do plaviek. Ak budete na sebe tvrdo pracovať, už onedlho sa môžete tešiť zo štíhlej figúry. Inšpiráciou vám môže byť tréning modelky Belly Hadid.

Známa modelka Bella Hadid nemá svoju dokonalú postavu zadarmo. Okrem zdravej a vyváženej stravy si potrpí aj na pravidelné cvičenie. Síce sa snaží svojim fanúšikom ukázať, že dokonalosť neexistuje a každá z nás má nejaké nedostatky, inšpiráciou môžu byť aj jej triky, vďaka ktorým sa jej podarilo dosiahnuť štíhlu a vyformovanú figúru. Ak s jej tréningovým plánom začnete už dnes, budete trpezlivé a odhodlané, z dokonalej postavy v plavkách sa môžete tešiť už čoskoro.

Rozlúčte sa s kilami navyše

Bella miluje plávanie a niet sa čomu čudovať, veď vďaka nemu môžete spáliť veľké množstvo kalórii, dá sa vykonávať v podstate kdekoľvek a kedykoľvek. Okrem toho pri ňom zapájate každú jednu časť tela, spevníte si svalstvo a zbavíte sa kíl navyše. Venovať sa mu však musíte minimálne jednu hodinu do týždňa, pričom sa snažte striedať intenzitu či štýl plávania.

Pevné nohy aj zadok

Okrem kardia v podobe plávania sa Bella venuje aj tréningom v posilňovni. Vy ich však s kľudom môžete praktizovať aj doma. Pred cvičením sa nezabudnite poriadne rozcvičiť napríklad efektívnymi cvikmi z jógy. Pre pevnú a vypracovanú spodnú časť tela Bella odporúča cvičiť drepy, výpady, hip thrusty a mŕtve ťahy. Aby ste urobili tréningy zaujímavejšími, zoberte si na pomoc kettlebel alebo odporovaciu gumu.

Vysnívané štíhle bruško

Túžite po vypracovanom brušku? V tom prípade sa pri cvičení zamerajte na brušáky a rôzne druhy plankov. Bella tvrdí, že je dôležité, aby ste ich vykonávali aspoň v troch sériách približne po 20 opakovaní. Pozor si dajte aj a prestávky, ktoré by mali byť veľmi krátke.

Box na vrchnú časť tela

S pevnou vrchnou časťou tela vrátane brucha vám pomôže boxovacie vrece. Box totiž patrí k intenzívnemu, no účinnému druhu kardia, vďaka ktorému si spevníte ruky, zbavíte sa kalórii, stresu, zlej nálady a zlepšíte si výdrž. Stačí 15 minút denne a už čoskoro budú kilá navyše minulosťou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 09:55