Iveta Bartošová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dôvod alkoholizmu bol otec jej syna. Blízky priateľ prezradil, čím všetkým si Bartošová musela prejsť

28.04.2024, 11:00
Celebrity

Práve zajtra, 29. apríla ubehne 10 rokov od smrti jednej z najväčších speváčok, ktorá si získala srdcia mnohých fanúšikov, Ivety Bartošovej († 48). Aj po týchto dlhých rokoch vychádzajú na povrch rôzne informácie o živote tejto mega hviezdy. Najväčšiu vinu na tom, že prepadla alkoholu má vraj otec jej jediného syna Artura (27), Ladislav Štaidl († 75).

Ladislav Štaidl bez pochýb patril k najdôležitejším mužom Ivetinho života. A to nielen preto, že s ním mala syna Artura. Zohral dôležitú úlohu v jej kariére, no vzťah s nim sa negatívne podpísal na jej psychike.

Bola to láska?

Ľudia, ktorí mali možnosť slávnu speváčku spoznať o nej vždy hovorili ako o veľmi milej, no i naivnej osobe. Možno aj preto si v jej živote, ale aj v srdci nachádzali miesto muži, ktorí ju psychicky, no aj fyzicky týrali. Práve takto to malo vyzerať aj za dverami domácnosti, v ktorej žila Iveta práve so známym hudobníkom, Ladislavom Šteidlom. Takto to videl aj niekdajší tajomník Karla Gotta, Ján Adam. Ten sa s Ivetou stretával pomerne často a poznal ju veľmi dobre. Mal možnosť vidieť ju nielen v životných obdobiach keď bolo v jej živote všetko v poriadku, ale aj keď bola na dne. A práve ku dnu ju mal podľa jeho slov často ťahať Štaidl.

ANKETA
Myslíze si, že Ladislav Štajdl bol na Ivetu tvrdý?

Obe siahali po poháriku

On mal byť dôvodom, prečo nachádzala pokoj na dne pohárika: „On bol skutočne vo svojej podstate diktátor. A teraz to už môžem povedať, pretože sám som vyliečený alkoholik, že nie je náhoda, že ako z prevej ženy Láďu Štaidla, tak i z Ivety sa stali alkoholičky. Myslím, že on na tom mal veľký podiel.“ Okrem iného si spomínal, ako mu Iveta na jednej večeri povedala, že ju v Las Vegas Štaidl zamykal na izbe a dokonca bol sám svedkom toho, ako na ňu jej partner nakričal za to, že počas koncertu Karla Gotta duet s Petrom Penkom nezaspievala podľa jeho predstáv: „Vtedy ju tam strašným spôsobom vykričal Láďa Štaidl, pretože sa mu nepáčilo, ako si Iveta s tou polkou poradila. Iveta usedavo plakala v šatni. Myslím si, že si to Iveta vtedy nezaslúžila." Aj na toto si spomínal Jan Adam v rozhovore pre extra.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 08:58