Soňa dala láske šancu aj po päťdesiatke. peter zakovic
StoryEditor

Soňa Müllerová: Neuveríte, kto jej pred rokmi odporučil dať opäť šancu láske

27.04.2024, 14:00
Celebrity

Soňa Müllerová patrí k ženám, ktoré aj napriek vyššiemu veku nezanevreli na lásku. Práve naopak. Dala jej šancu a možno aj vďaka tomu si život užíva plnými dúškami. Nezanevrieť na vzťahy jej dokonca poradila jedna dôležitá osoba.

Vzťahy sú častokrát veľmi náročné a najmä ženy, ktoré už majú čo to za sebou si nimi viac nechcú komplikovať život. To však určite nie je prípad Soni Müllerovej.

Vzťahy

Vzťah Soni a Richarda Soňa Müllerových stroskotal po pätnástich rokoch manželstva. Aj napriek snahe a dvom spoločným deťom, Filipovi a Eme sa ich vzťah nepodarilo zachrániť. Istý čas tvorila známa moderátorka pár aj s výživovým poradcom, Igorom Bukovským. Ani tento vzťah však nemal dlhú životnosť a dvojica sa rozišla. Soňa však aj napriek týmto skúsenostiam dala láske opäť šancu. So súčasným priateľom Jaroslavom sú spolu už niekoľko rokov a neuveríte, kto jej odporučil znova sa zamilovať.

Na radu lekárky

Soňa si veľmi dobre uvedomuje svoj vek a aj veci s nim súvisiace. V rozhovore pre Rádio Melody prezradila, že dať opäť šancu láske jej dokonca odporučila jej gynekologička: „Ja keď som vošla do menopauzy, tak som sa pýtala mojich gynekologičiek, mám dve, že čo mám robiť, aby som tak dôstojne a s takou ľahkosťou tým preplávala a jedna mi povedala, že musíš cvičiť a druhá mi povedala, že keď máš chlapa, tak si ho dopraj.“ Už vtedy to zrejme medzi ňou a Jaroslavom začínalo iskriť a aj toto bol impulz k tomu, aby mu dala šancu vstúpiť do jej života.

To aj napriek rizikám, ktoré so sebou vzťahy prinášajú. Každý z nich si žije v podstate svoj život, v ktorom majú dostatok priestoru sami na seba, no vytvárajú si aj čas, ktorý trávia vo dvojici: „Samozrejme ten seniorsky vzťah má úplne iné dimenzie, je to skôr o takej nejakej vzájomnej pomoci, že sme si jeden druhému osožní.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:02