Katarína si prešla ťažkým obdobím.Instagram/Beccatojeona
StoryEditor

Obľúbená moderátorka priznala ťažkú rodinnú situáciu. Ako dieťa zažila niečo, čo ju navždy poznačilo

27.03.2024, 09:00
Celebrity

Moderátorka a influencerka Katarína Balážiová, ktorú poznáte pod menom Becca oslávila svoje tridsiate tretie narodeniny. Práve tento vek jej pripomenul jedno z najťažších období, ktorému musela ona a celá jej rodina čeliť.

Pri pohľade na energickú a vždy optimisticky naladenú moderátorku by vám zrejme ani nenapadlo, čím si musela ako dieťa prejsť.

Narodeniny

Minulý rok bol pre sympatickú moderátorku jedným z najťažších. Nečakaný rozchod s partnerom ju na niekoľko mesiacov úplne paralyzoval. No to ani zďaleka nie je to najhoršie, čím si musela prejsť. Práve počas narodeninového dňa sa mnoho ľudí rozhodne tak trošku bilancovať. A inak tomu nebolo ani v jej prípade: „Zvláštny pocit, mám presne toľko rokov, ako mal môj ocino, keď sa mu stal úraz. Mesiace bol v kóme a aj keď mu nedávali veľké šance, nakoniec sa mu zázrakom podarilo prebrať. Stratil v okamihu 15 rokov života, presne toľko rokov spomienok mu vymazala pamäť. Mala som vtedy 6, takže nepamätal si mňa ani môjho brata. Spomienky sa mu nikdy nevrátili. Bol pre mňa prístav, ktorý zrazu nebol. Život sa vyvíja zvláštne. A často nie je fér.“ Takáto udalosť poznačí každého, nie to ešte šesťročné dieťa. Aj preto sa podľa svojich slov oveľa intenzívnejšie viaže na svojich blízkych.

Terapia

Aj moderátorka sa vzhľadom na všetko, čo sa jej v živote prihodilo rozhodla vyhľadať odbornú pomoc. Terapeutická liečba je v takýchto prípadoch veľmi účinná metóda, hoci je to je beh na dlhú trať. No výsledky sa časom dostavia. To potvrdila aj samotná Becca: „Dlho som žila v tom, že sa to ocinovi stalo kvôli mne, takže všetky fuckupy iných ľudí v mojom živote som vždy brala na seba. Terapia ale tento pocit pomaly rozpúšťa.“ Rovnako je vďačná za všetkých ľudí, ktorých v živote má a ostávajú po jej boku aj počas krízových období.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:47