Táňa Pauhofová
StoryEditor

Mamička Táňa Pauhofová pri striptérskej tyči. Ako si s tým poradila?

20.03.2024, 10:00
Celebrity

Je dobre známe, že červenovlasá herečka Táňa Pauhofová (40) si poradí s každou úlohou. Špičková umelkyňa sa dokáže každej postavy zhostiť na výbornú a inak tomu nie je ani v novom seriáli, kde ju uvidíte tancovať pri tyči.

V zahraničí, ale aj na Slovensku už nie je nič výnimočné, že každý herec má svojho agenta, ktorý rieši za neho ponuky, vyberá s umelcom, ktorú úlohu prijať a dohaduje kastingy. Česko-slovenská adaptácia celosvetovo úspešného seriálu Call my agent s názvom Vytoč môjho agenta si diváci na Jojke môžu pozrieť už v stredu. Diváci uvidia okrem iných hviez krásne herečky Táňu Pauhofovú či Gabiku Marcinkovú. 

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Diváci nebudú mať núdzu o bizarné scény. jedna z nich je aj keď mamička malej Míli, sa bude zvŕtať pri striptérskej tyči. Ryšavka bude mať kvôli úlohu trénerku, ktorá ju zasvätí do trikov tancu. Keďže "pole dance" nie je ľahký šport, seriálovej Táni to nepôjde ľahko.

FOTO TÁNI NA VYZÝVAVÝCH OPÄTKOCH NÁJDETE V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:15