Emma DrobnáKrištáľové krídlo
StoryEditor

MÓDA z Krištáľového krídla: Drobná po rozchode, schudnutá Ďurianová, Višňovskí a výrazní Lelkesovci

18.03.2024, 11:15
Celebrity

Ako každý rok aj uplynulý víkend sa rozdávali prestížne ceny najvýznamnejším osobnostiam z kultúrneho, vedeckého aj športového sveta. Na červenom koberci predviedla štíhlu figúru Marianna Ďurianová, ktorá evidente zhodila niekoľko kíl. Vyšportovanú postavu predviedla v bielej obtiahnutej róbe. Záležať si dala i rozídená speváčka Emma Drobná.

Počas tohto večera sa v Slovenskom národnom divadle zhŕklo množstvo známych tvári. Speváčka Emma Drobná dorazila v krásnej zlatej róbe a dobre naladená. Honosný galavečer sa konal niekoľko dní po tom čo na verejnosť vyplávala informácia, že Emma už po rokoch netvorí pár s Filipom Šebom. Dvojica zrazu prestala pridávať na sociálne siete spoločné zamilované fotografie. Emma sa neobjavila ani na Filipovej veľkolepej oslave štyridsiatky v kruhu kamarátov a rodiny. Čo už vtedy vyvolávalo otázniky, prečo jeho vysnívaná láska chýbala. Dnes je jasné, že dvojica si povedala zbohom a každý už býva na inej adrese. Na blondínkinej tvári nebolo badať smútok ani zlú náladu. Naopak. Rozdávala úsmevy počas celého večera. 

Po dlhom čase sa v spoločnosti ukázali aj manželia Višňovskí. Manželka hokejistu Ľubomíra Višňovského, Katarína stavila na voľne padajúce šaty s vysokým rozparkom, ktoré odhaľovali spodnú bielizeň. 

Tradične sa blysli manželia Lekseovci. Ako vždy perfektne naštylizovaní podľa ich vkusu. Manželia sa zladili do bielo-čiernej kombinácie. 

Herec Marek Fašiang, ktorý je už niekoľko mesiacov single po tom čo ukončil vzťah s mamou jeho dcéry Terezou Bizíkovou prišiel v doprovode mamy Ingrid Fašiangovej.

Ocenení boli manželia dvoch herečiek. Krídlo si odniesol Martin Valihora a plochodráždnik Martin Vaculík. Ich manželky, herečky Natália Germáni a Kristína Turjanová museli byť pyšné.

FOTO NÁJDETE V GALÉRII

 

Laureáti 27. ročníka Krištáľového krídla za rok 2023

Divadlo a audiovizuálne umenie: Jana Oľhová

Filantropia: Alexandra Hovancová

Publicistika a literatúra: Peter Kršák

Hudba: Martin Valihora

Výtvarné umenie: Ašot Haas

Medicína a veda: Juraj Payer

Hospodárstvo: Artur Gevorkyan

Inovácie a startupy: Juraj Masár a Veronika Kolejaková

Populárna hudba: HEX

Šport: Martin Vaculík

Mimoriadna cena: Marika Gombitová

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:08