Už o pár týždňov privítajú na svete svojho prvorodeného syna.Instagram/Laura Kulhanek Chrebetova
StoryEditor

Účastníci Love Islandu sa pochválili profi tehotenskými fotkami! Budete mať problém vybrať tú najkrajšiu

18.03.2024, 08:00
Celebrity

Tehotenstvo vraj patrí k najkrajším obdobiam ženy. Mnohé by síce s týmto tvrdením nesúhlasili, no to nemení nič na fakte, že aj tie sa snažia zvečniť si ho prostredníctvom krásnych, profesionálnych fotografií. Onedlho sa stanú rodičmi aj Laura a Martin Kulhánkovci. I oni ešte pred dňom „D“ stihli nafotiť pár fotiek s tehotenským bruškom. Vybrať spomedzi nich tú naj vám dá zabrať.

Martina a Laura sú niekdajší víťazi šou Love Island. Práve tam si párik padol do oka a ich láska po skončení šou ani zďaleka neskončila. Práve naopak.

Spojila ich šou

V začiatkoch Love Islandu mnohí hovorili o tom, že páriky, ktoré sa počas jeho trvania dajú dokopy spolu v bežnom živote nevydržia. Opak je však pravdou. Aj napriek niekoľkým rozchodom stále prevláda počet párov, ktoré spolu fungujú aj naďalej. Martin a Laura sú toho dôkazom. Stihli svadbu  a dokonca len pár rokov po skončení tohto úspešného formátu čakajú svojho prvého potomka. Ten by mohol prísť na svet možno v najbližších týždňoch.

Správa zo Zanzibaru

O krásnu novinu sa so svojimi fanúšikmi manželia podelili počas svojej zimnej dovolenky na Zanzibare. S pravdou vyšli von zrejme aj preto, že Laura už len veľmi ťažko mohla schovať rastúce bruško. Pred pár týždňami dokonca prezradili, že čakajú synčeka a dnes sa podelili aj o pár fotografií kde hrá hlavnú úlohu ako inak, Laurine bruško. Laura aj v pokročilom štádiu tehotenstva vyzerá viac než sexi. Veď posúďte sami...

ANKETA
Tiež ste si dali spraviť na pamiatku fotky s bruškom?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:46