Lucia s partnerom sa začínajú zaoberať otázkou druhého dieťaťa.Instagram/Lucia Mokranova
StoryEditor

Lucia Mokráňová: S partnerom plánujú druhé dieťa a svadbu? Toto nám prezradila...

15.03.2024, 14:00
Celebrity

Dcéra Lucie Mokráňovej Talinka, už o pár mesiacov oslávi svoje štvrté narodeniny. Preto sa ponúka otázka, či Lucia so svojim partnerom neplánujú druhé dieťa. V rozhovore nám samotná Lucia prezradila, či túto tému s partnerom riešia. No povedala aj to, čo si o plánovaní druhého bábätka myslí malá princezná.

Lucia a Martin tvoria pár už päť rokov. Niet sa preto čo čudovať, že rodina, priatelia a aj my sme sa pýtali či neplánujú tento rok svadbu.

Svadba

Obligátnym otázkam ohľadom svadby musí čeliť aj sympatická športovkyňa. Predsa len, s partnerom Martino sú spolu už relatívne dlho, vychovávajú spoločnú dcérku a preto by mnohí možno očakávali, že sa ich vzťah rozhodnú aj spečatiť. Luciinmu partnerovi sa však do svadby zatiaľ veľmi nechce a aj ona už po rokoch na tradícii tohto druhu až tak nelipne. „Bolo obdobie, kedy teda som to čakala, že ma priateľ požiada o ruku. Lebo som mala aj tridsiatku, aj sme boli na takom peknom mieste a vlastne sa to nestalo a priateľ mi povedal vtedy, že veď máme dieťa, čo nám treba, že možno keď budeme mať druhé.“ Podľa Luciiných slov túto tému úplne vypustila a s priateľom sa o nej ani nebavia. To, čo im možno prekáža o niečo viac, je tlak okolia. Zdá sa, že ostatní na túto udalosť čakajú viac než samotná Lucia. Svadbu momentálne ako prioritu nemajú. Zároveň dodáva: „Je nám spolu krásne, nič nám nechýba.“

image

Lucia a dcéra Talinka.

Instagram/Lucia Mokranova
image

Lucia s partnerom Martinom.

Instagram/Lucia Mokranova

Druhé dieťa

Viac sa možno tento pár venuje otázke druhého dieťaťa: „To je tiež taká otázka, ktorú musím povedať že rozoberáme, či už je ten čas mať druhé dieťa, alebo teraz, keď už Talinka začala chodiť do škôlky a už je taká ako keby parťáčka aj na cestovanie a nemusíme sa obmedzovať, tak že či ideme teraz do toho druhého dieťaťa.“ Aj malá slečna v tom má úplne jasno. Keď sa jej sympatická mamina opýtala, či by chcela brata, alebo sestru, v sekunde odpovedala, že v žiadnom prípade: „Povedala mi, že keď bude mať bračeka, alebo sestričku, tak že ona sa zbalí a odíde.“ Lucia by jej však aj napriek tomu rada súrodenca dopriala, pretože sama pochádza z dvojičiek a vie, aké skvelé je mať súrodenca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:55